ГрадътНовиниСпортСпортен Пловдив

Благотворителен футболен турнир организира клуб „Морски сговор“

Елитният спортен клуб „Морски сговор“  организира за трети път международен футболен турнир с благотворителна цел. Той ще подкрепи  млади  таланти в областта на изобразителното изкуство, музиката и спорта.

Инициативата печели нови привърженици в лицето на футболните клубове „Даскали“ от Гърция  и „Конзули“  от  Северна Македония. Те ще се съревновават с традиционните участници: „Морски сговор“-Пловдив, ФК „Авджелар“-Турция,  ФК „Старите дихатели“-Златоград и ФК „Домачин“–Сърбия.

Това е най-престижната надпревара между приятелски клубове на Балканите, заяви д-р Иван Соколов, председател на  клуб „Морски сговор“.  Създава се мрежа от партньори, работещи в различни области на бизнеса и обществения живот, затова успяваме да осъществим различни благотворителни акции,  добави той. И  припомни, че на предишния турнир са събрани средства за възстановяването  на момиче, пострадало  в  тежка автомобилна катастрофа.

Третият международен футболен турнир за купата на ЕСК „Морски сговор“  ще се проведе на 12 октомври 2019 г. на стадион „Пловдив“,  мачовете започват в 12 часа и ще се играят по системата „Всеки срещу всеки“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина