АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

През юни решават кой ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ

Пловдив има огромно предимство пред останалите, защото е Европейска столица на културата, смята Цветан Цветанов

През юни месец предстоят събранията на ПП ГЕРБ, на които ще се вземат решенията кои ще са кандидатите за кметове на партията в различните общини. „За нас е важно да видим и отчетем резултатите от евроизборите и какъв е същественият принос на всяка една номинация в европейския вот“, коментира Цветан Цветанов на посещение в Пловдив. Той е убеден, че Пловдив има огромно предимство пред всички останали общини, тъй като е Европейска столица накултурата.

Благодарение на Иван Тотев, на общината и на държавната подкрепа, градът стана Европейска столица. Иновативният подход на екипа на Тотев доведе до това градът да се развива в последните години и всеки посетител да вижда това, добави Цветанов. „Искам специално да му благодаря, защото направи Пловдив привлекателно място както за туризъм, така и за бизнес, но и за много сериозни инвестиции както в града, така и в областта“, каза още Цветан Цветанов.

През юни месец ще се проведат събранията в които ще се реши кои ще са кандидатите за изборите, но Цветанов изрази категорична подкрепа към Тотев. Имаме голямо предимство пред останалите политически опоненти и ще положим максимални усилия да спечелим вота, каза още Цветанов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина