ГрадътКултура

Организират конкурс за млади фотографи, които снимат добри дела в Пловдив

Победителите ще бъдат показани на изложба на Ядрото през август

Конкурс за най-хубави снимки на добри дела организира асоциация „Голям брат Голяма сестра – България“. Всеки пловдивчанин, който има страст към фотографията и е между 15 и 30 години може да участва.

„Хвани в обектива си гражданската активност на младите хора в града, техните доброволчески, благотворителни инициативи или лични добротворчески истории и твоята снимка може да стане една от 20-те, които ще бъдат изложени в рамките на 4 седмици на Ядрото в Капана!“, пишат от организаторите

Откриването на изложбата ще бъде на 12-и август, международен ден на младежта.

Технически изисквания:

– снимки от камера (не смартфон);
– изображения с резолюция над 20 мегапиксела;
– изображения с резолюция над 300 dpi.

Селектираните от комисия от професионалисти и младежи 20 най-добри снимки ще бъдат разпечатани от нас върху специален материал с приблизителни размери 70 на 110 см, за да бъдат изложени на предназначените за това табла.

Снимките, заедно с трите имена, възраст и местожителство се изпращат на [email protected] до 31 юли 2019 г. Всеки участник може да изпрати до 3 снимки.

Проектът се изпълнява от Асоциация „Голям брат Голяма сестра – България“, съфинансиран от Общинска фондация „Пловдив 2019“ и е част от Официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина