ГрадътИзбориНовини

Легендата Йордан Йовчев присъства на събитие в подкрепа на Костадин Димитров за кмет на „Тракия“

Много спортисти и жители на пловдивския район „Тракия“ се събраха тази сутрин на най-новия фитнес на открито на бул. „Освобождение“ на вълнуващо спортно предизвикателство, организирано в подкрепа на кандидатурата на Костадин Димитров за районен кмет от ГЕРБ.

Сред гостите бе и легендарният български гимнастик Йордан Йовчев. „Не за първи път съм в „Тракия“ на събитие, организирано от Костадин Димитров. Заедно сме откривали модерни фитнеси и площадки, по негова инициатива сме водили сутрешна гимнастика на учениците“, заяви големият ни спортист и допълни: „Костадин Димитров е спортен човек, който не само милее, но и полага много усилия за популяризирането на спорта сред подрастващото поколение. Той работи уверено и последователно в тази посока, защото нашите спортисти ни карат да се чувстваме горди българи и разнасят славата на Родината по целия свят“, каза още Данчо Йовчев.

Вълнуващото спортно предизвикателство бе под надслов „Най-доброто предстои“ и бе организирано от професионалистите от PowerFit Plovdiv в подкрепа на кандидатурата на Костадин Димитров за кмет на район „Тракия“.

„Благодаря на организаторите от клуб „Пауърфит“ с треньор Спас Делчевски и на всички присъстващи. Благодаря им за подкрепата и за това, че оценят моите и на екипа ми усилия за развитието на спортната инфраструктура в района. През изминалите осем години като кмет в „Тракия“ изградихме 15 фитнеси на открито, 4 спортни площадки и 15 футболни игрища в междублокови пространства. Помогнахме за откриването на две спортни зали“, каза Костадин Димитров. Той бе категоричен, че ще продължи да работи за възстановяването на спортни обекти и изграждането на нови.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив Костадин Димитров е с номер 43 в бюлетината за изборите на 27-ми октомври.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Ле-ле, що сте злобни. Единственият който промени Тракия. Направи от Лаута прекрасен парк. Децата ни играят на чудесни детски площадки. Най-важното е, ча работи с мерак. И вие го знаете и виждате. Ама избори – трябва плюнки и в казана

  2. Костадине, кога ще бутате копторите, където се пуши и нонстоп вдигат шум, бе бастун лъжлив?! Съдебните решения излезнаха отдавна, гласувахте бюджет за бутането преди 3 месеца, а пушалнята Дестини си седи! Дори и нагляра има проект да го разширява. Много си отворен да обещаваш ама после си я караш крадливо, типично по Герберо-Тотевски!

  3. Започвате да ставате жалки и смешни. Оня ден Стоичков, днес Иордан Йовчев, утре кого ще домъкнете да агитира за вас. Все тая, който щете домъкнете. Не сте достойни за Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина