Код Червено в комплекс „Лайпциг” за 14 февруари

Вкусът на града Градът Новини

Въпросът – дали да празнуваме Трифон Зарезан или Свети Валентин – вечната дилема. Не всеки у нас празнува Свети Валентин, но по света той отдавна е обявен за най-романтичния празник. Едва ли е необходимо да споменаваме, че любовта е едно от най-хубавите неща на земята. Свети Валентин или Трифон Зарезан – със сигурност за нежната половина от човечеството първият е за предпочитане. Затова и отдаваме чест на 14-ти февруари именно като ден на влюбените, а не толкова като ден на виното. Разбира се, често виното и любовта вървят ръка за ръка. Без значение кой какво празнува, важното е, че има празник, и двата са код червено, и двата са празници на емоцията. Не пропускайте възможността да си подарите нещо, което ще зарадва любимия и вас, подарете си незабравимо романтично изживяване!

Ако сте влюбени и желаете да очаровате своята любима или любим, не подарявайте предмети, а изживявания – мястото не подлежи на обсъждане – хотел „Лайпциг“ ви предлага един ексклузивен подарък. Подарете си неповторими мигове с любимия човек в романтична атмосфера, незабравими емоции, специална вечеря с празнична програма в ресторанта на хотел „Лайпциг“.

Избралите само да празнуват в ресторант „Лайпциг“ без пакет с нощувка заплащат 38лв. за куверт, а избралите настаняване в апартамент, ще имат възможността да се възползват от релаксиращо ароматно джакузи, с което е оборудван всеки един от тях.

Потопете се в магията на празника Свети Валентин с една незабравима вечер на любовта и виното. Сами изберете как да го отпразнувате. Комплекс „Лайпциг“ ви предлага да намерите още един повод да кажете: „Обичам те!“ или „Наздраве!“ или пък „Наздраве! Обичам те!“. Нека пием истинско вино за истинска любов!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.