ГрадътНовини

Завършила Музикалното училище с номинация за бизнес в Англия

Гергана Аргирова е финалист в категория „Иновация на годината“ и „Вдъхновяваща личност/бизнес на годината“ за музикална школа за деца със и без аутизъм

Училището, създадено от пианистка от пловдивското село Катуница, е сред финалистите в две категории на Българските бизнес награди в Англия. London Music Box е школа за деца със и без аутизъм, която през миналата година е спечелила награда за Малък бизнес на годината. В момента тече публично гласуване, в което всеки може да даде своя вот за училището на завършилата в пловдивското Музикално училище Гергана Аргирова.

След гимназия тя учи пиано в частен университет в Денвър (Колорадо, САЩ) с пълна стипендия, след което запазва високия си успех и е продължила с нея и магистърска специалност. Живяла е и в Милано, а сега е в Лондон. Именно в английската столица създава и своята музикална школа за деца със и без аутизъм. Школата е номинирана в 2 категории на Българските  бизнес награди в Обединеното кралство. Сред другите номинации в „Иновация на годината“ са училище „Боянь Мага“, внедряващо в образователната програма модерни методи на обучение и фитесът Sami Hossny Fitness. За Аргирова може да гласувате от тук:

http://bulgarianbusinessawards.com/contestants/london-music-box

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина