ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Елхата на „Северен“ грейна на кръговото до Панаира

Кметът Стоян Алексиев раздал подаръци от томбола на публиката, а голямата печалба била сратфон

Коледният дух завладя район „Северен“, съобщиха от кменството. Млади и стари, обединени от  празнично настроение и приятни емоции, се събраха около елхата от североизточната страна на панаира, за да станат част от красиво предколедно тържество.

Талантливите деца от ДГ „Космонавт“ зарадваха  многобройната публика с прекрасните си изпълнения на песни за Рождество Христово. Възпитаниците на детското заведение, с директор г-жа Слава Антова, бяха с коледни светещи червени шапчици.

Лично кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев направи обратно отброяване от 10 до 0 и последва запалване на светлините на Коледното дърво.

„Наближават най-светлите християнски празници-Коледа и Нова Година.Те са свързани с домашния уют, семейната хармония и надеждата за по-добри дни.Времето, прекарано с нашите близки и любимите ни хора, е най-ценното.Пожелавам Новата  2020 г. да Ви донесе здраве, щастие, благоденствие и много успехи!”

За всички присъстващи бе организирана томбола с много награди. Имената на печелившите изтегли райкметът, а в ролята на негови асистенти се изявиха заместниците му Лариса Кътова и Калоян Георгиев. Късметлия от публиката грабна голямата награда смартфон.

Специално за малчуганите имаше осигурени лакомства от кмета на района, с пожелание Новата година да сбъдне всяка детска мечта.

Кулминацията на събитието бяха 5-минутни фойерверки, които озариха небето над градинката с възстановения барелеф на Юри Гагарин. Последваха бурни аплодисменти, мигове на радост и много детски усмивки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина