ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Второ издание на „Уикенд в Пловдив” идва през март

Второто издание на проекта „Уикенд в Пловдив” организира Съветът по туризъм на 8, 9 и 10 март 2019г. Всеки може да закупи своята гривна от редица обекти, участващи в събитието и да се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г . – Пловдив, да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да  релаксира  и пренощува в някой хотел. Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация. Цените на гривните варират от 3 до 7 лева.

Откриването на „Уикенд в Пловдив” ще бъде на 8 март от 16ч в НБ „Иван Вазов“ с изложба на тема „Непознатите къщи из Стария град на Пловдив“.

На официална вечеря на 12 март /вторник/ в КЦ „Тракарт“, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. Те ще оценят къде са посрещнати най-топло, къде са се чувствали най-уютно, какво ги е впечатлило най-много сред посетените от тях обекти.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина