Подтепето

гласове

28 Дек, 2016

Таксиметровите шофьори канят кмета на по кебапче пред общината, него го няма

Дядо Коледа се включи в протеста на шофьорите пред кметството

 

Около 20 души се включиха в започналия преди броени минути протест на таксиметровите шофьори пред сградата на общината. Припомняме, че недоволството им е породено от рязко скочила такси „Такси” на 750 лева.

Таксиджиите пристигнаха пред кметството, въоръжени със скари и кебапчета, като организаторите на общото негодувание заявиха, че искат да нахранят своите колеги преди настъпването на 2017-та, защото се очаква да бъде гладна година за бранша. Те поканиха и кмета на Пловдив, Иван Тотев, да се присъедини към тях, но него го няма. Шофьорите призоваха още веднъж за диалог между бранша и местната власт.

Към тях се присъедини и дядо Коледа. Таксиметров шофьор, предрешен като белобрадия старец, също пристигна пред кметството като заяви, че заради новите налози, от началото на следващата година ще бъде принуден да мине в нелегалност.

Очаквайте подробности!

 

  • 28 Дек, 2016 | Men
    И как точно са дискриминирани тия нещастници? Повечето за нищо не стават. Това че са монополисти и имат много лесен начин да блокират движението в града(hello police) не ги прави нищо повече от едни боклуци. Лобито им успя да забрани единствената им реална конкуренция - Uber.
Още от рубриката "гласове"

Подобни новини