Райна Петрова: Ще търся правда за проваления си живот

Гласове

Оставам всичко в ръцете на Господ, както досега, заяви след оправдателната си присъда бившата кметица на Централен

Благодаря за разума, който прояви настоящият съдебен състав, каза Петрова

Надежда Минчева черпи за справедливостта пред съдебната палата

Сдържана в емоциите след днешното решение на Окръжен съд бе Райна Петрова. Както и по време на цялото досъдебно производство, а и на целия процес по същество, бившата кметица на район Централен запази мълчание по повод обвиненията и самото дело. Не желая да коментирам, както до този момент не съм коментирала. Решенията на съда не се коментират, а се изпълняват. Без значение каква е присъдата аз вярвам в съдебната система и благодаря за разума, който прояви настоящият съдебен състав, каза само на излизане от съдебната зала Петрова. Има по-висши сили от мен, за да се занимавам с каквото и да е негативно наоколо. Оставам всичко в ръцете на Господ, както досега, вметна тя.

Извън съдебната палата другата оправдана в така шумното и публично дело- Надежда Минчева, извади кутия със сладкиши и предложи лакомство на адвокатите. Черпя за справедливостта, каза пред журналисти тя.

Петрова и Минчева отбелязаха, че са останали много добри приятелки по време на цялата съдебна сага. Всичко лошо съм забравила. Доказах сама за себе си максимата, че това, което не ни убива, ни прави по-силни. Много поуки и много изводи си направих от всички тези последни няколко години.  Ще търся правда за проваления си живот, каза Райна Петрова пред Под тепето.

Споделете ни във:

2 коментара

  1. Ц-ц-ц, черпи с кутия сладки, а не с кочан с ваучари за Пукет 😀

    „Те си останали приятелки“
    – Аха, приятелка дала обществена поръчка за 370 бона на приятелка. А другата и подарила за рождения й ден 10 бона.

    Вярвам ѝ. Абсолютно безкорситно ще да са дадени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.