Подтепето

гласове

21 Дек, 2017

Портретът на Менда Стоянова отсъства от почетната стена с носителите на титлата „Доктор хонорис кауза” на АМТИИ

В сайта на Академията също са забравилия да я отразят в групата на носителите на академичната титла

Ръководството на АМТИИ, ръкоположило Менда Стоянова за „Доктор хонорис кауза”, е забравило да окачи портрета на народния представител на почетната стена с носителите на академичната титла. Репортер на Под тепето направи опит да присъства на Факултетен съвет към Факултет „Музикална педагогика” (бел. ред.: ще разберете скоро защо) и забеляза несъответствието в импровизирания кът на заслужилите във ВУЗ-а.

Явно след чутовния скандал, който забърка с връчването на академична титла на политическо лице, ректорът проф. Милчо Василев и приближените му не са намерили време да приобщят Стоянова до портретите на имена като Милчо Левиев, Теодосий Спасов, Виктор Ванслов, Владимир Аврамов, Камен Кенов, Димитър Тъпков, Кшищоф Пендерецки, Лазар Николов, Марин Големинов, Николай Кауфман, Юри Буков и Красимира Стоянова.

Странното е, че присъединяването на Менда Стоянова към престижната дузина не е отразено дори в ретроградния сайт на АМТИИ.

 • 11 Апр, 2018 | Nadja Hamann
  Сега проф.Милчо Василев ходи "по черупки от яйца", но това не изменя съдържанието на проблемите, които е създал, защото фактите говорят за себе си.
 • 22 Дек, 2017 | Учуден
  Репортерка поискала да влезе на факултетен съвет?? Ха-ха...Вие ще допуснете ли някой от факултетния съвет на сутрешната оперативка на "Под тепето"?!
 • 22 Дек, 2017 | читател - слушател
  Сменете плочата. Вече доскучавате с едно и също музикално изпълнение.
 • 21 Дек, 2017 | АСЕН ДИАМАНДИЕВ е фолколорист ОТ СВЕТОВНО равнище, варвари!
  АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! = АСЕН ДИАМАНДИЕВ! =
Още от рубриката "гласове"

Подобни новини

11 Апр, 2018

МОН влезе в АМТИИ

Министерството на образованието стартира мащабна проверка в Академията след поредица от сигнали

Ръководството на Академията вече е обект на щателна проверка на МОНЕксперти на образователното министерство са започнали пълна проверка в Академията за музикално танцово и изобразително изкуства в Пловдив, разбра Под тепето. Инспекцията е стартирала тази седмица и касае всички сигнали, които са изпратени до министерството, включително и този от нашата медия.

Проверяващите ще се запознаят подробно с процедурите за дисциплинарни наказания на професорите Юлиян Куюмджиев и Албена Димова и мотивите за това. От МОН потвърдиха, за започналата мащабна проверка. Все още не е ясно колко време ще продължи тя. По непотвърдени данни, проверката се извършва от шестима експерти от министерството.

Припомняме, че това се случва след поредица от скандали в АМТИИ, продиктувани от спорни решения на ръководство и ...

» повече
14 Фев, 2018

АМТИИ - едно губещо семейно предприятие

В  Академията цари тоталитаризъм и се шири изключителна  шуробаджанащина, алармира Атанас Атанасов, бивш служител във ВУЗ-а

Хвала ви, за родителските грижи синът ви да стане хабилитиран преподавател , но ще има ли на кого да преподава, пита в обръщение към ректора единственият наследник на създателя на Академията Асен Диамандиев

От ръководството на АМТИИ отказаха да отговорят на въпросите на Под тепето

Иво Дернев

Атанас Атанасов- единственият наследник на създателя на АМТИИ Асен ДиамандиевКакво се случва в АМТИИ ли? Ще ви кажа. Там цари тоталитаризъм и се шири страшна шуробаджанащина! Така отговори на дълго задавания от Под тепето въпрос Атанас Атанасов. В  АМТИИ  всички го познават. Не само защото е работил като портиер в период от 3 години и 9 месеца на входа на ВУЗ-а. А защото там той беше малко ...

» повече