Кметът Тотев: За мен в Колодрума всичко е наред

Гласове

Той определи като „политическо говорене“ повдигането на теми за реализираните големи инфраструктурни проекти

„Претоплени манджи вече им писнаха на хората,“ коментира градоначалникът

По отношение на многофункционална спортна зала Колодрума всичко е наред, категоричен съм! Така кметът Иван Тотев отговори на журналистически въпрос  „ще коментира ли новината от миналата седмица, че в писмо до предшественика му Славчо Атанасов главният прокурор Сотир Цацаров отговаря, че е разпоредил повторна проверка за разходваните средства в колодрума“.

Тотев изтъкна, че такива големи знакове обекти преди управлението на сегашното мнозинство  в Пловдив не е имало. „Такъв обект е много лесен за политическо говорене. С всички големи проекти е така, но мисля че тези политически говорения са много назад във времето и вече изобщо не им обръщам внимание,“ коментира още той.

Градоначалникът даде пример с коментари на общинския съветник Евелин Парасков, написани във група в социалната мрежа, как колелото на Водната плата струвало 1 млн. лв. при положение, че това е цена за реконструкция на цялата отсечка до бул.“Шести септември“. „Можеш да плюеш във Фейсбук – тоя е такъв , тоя е онакъв, да ставаш на Об С, говориш глупости и никаква отговорност не носиш.  Аз мисля, че от всичките тези претоплени манджи вече им писнаха на хората,“ заключи Иван Тотев и определи подобни постъпки като малоумни.

Споделете ни във:

1 thought on “Кметът Тотев: За мен в Колодрума всичко е наред

  1. Ресорният заместник-кмет обясни още, че допълнително към обекта ще бъде направен фонтан на самото кръгово. Припомни, че 90 дни е общият срок за изпълнение на проекта и в него ще бъде изпълнено е всичко 900 хил. лв. е поръчката за кръговото, а фонтанът ще е максимум около 80 хил. лв. Те ще са извън тези 900 хил. лв. за кръговото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.