Подтепето

гласове

05 Юли, 2018

Граждани се жалват от преливащи контейнери за смет край Римския стадион

Искат допълнителен съд за смет и премахване на неработещите телефонни кабини по фасадите

„Всеки ден стъпваме по боклуци!”. Така читателката ни Ирина Величкова се обръща към Под тепето, за да повдигне болна за живущите около Римския стадион тема. Тя ни праща снимки, които доказват думите й. Фотографиите разкриват грозна картинка буквално на метри от Джумаята.

„Това се случва на ул. „Хр.Г.Данов” 6- Банка ДСК.  На вниманието на кмет и отговарящи за чистотата- допреди месец имаше още един контейнер. Бяха общо три, но и така боклукът си преливаше още към 11.00 часа. На снимките се вижда и още един проблем- неизползваемите от години телефонни апарати, които са били  доста често причина забързаните минувачи да се удрят в тях. Но сега вече се прибавя и вонята, както и разпилените от контейнерите боклуци по тротоара, минувачите предпочитат да слязат на улицата, сред автомобилния поток- това е ежедневие и се питам  има ли отговорни институции, които да разрешат поне един от двата проблема?”, обръща се към Под тепето Ирина Величкова.

А ние ще отправим питане към въпросните институции.

Няма направени коментари
Още от рубриката "гласове"

Подобни новини

05 Юли, 2018

Шефът на „Чистота”: Липсващият контейнер до Римския стадион ще бъде върнат до седмица

Иван Стоянов информира, че съдът за смет е на ремонт, след като капакът му е бил счупен

Знаем за казуса с липсващия контейнер за смет на улица „Хр.Г.Данов” 6, в близост до Римския стадион. До седмица там отново ще има три контейнера. Така шефът на ОП „Чистота” Иван Стоянов отговори на Под тепето, след като го потърсихме във връзка със сигнал на наша читателка за преливащи от боклуци казани в самото сърце на града.

Стоянов уточни, че един от съдовете за смет там е бил даден на ремонт, тъй като капакът му е бил счупен от недобросъвестни граждани преди известно време. В момента е даден за ремонт. До няколко дни ще бъде поправен и върнат на мястото му ...

» повече