ГласовеМненияНовини

Има ли демокрация на улица „Демокрация” в Куклен

Отсякоха куп дървета по улицата с гръмко име, без да попитат гражданите

„Има ли демокрация на улица „Демокрация” в Куклен?”. Това пита наш читател, жител на градчето в полите на Родопите, без да чака отговор. Илюстрира го сам със снимки на куп отсечени дървета по улицата с гръмко име. „Тази отсечка вече е напълно обезлесена. Без никой да попита гражданите. Било е масова сеч на здрави млади дръвчета. Вижте улицата преди, вижте я и сега”, негодува читателят ни, като праща скрийншот от Гугъл, за да покаже зелената в миналото улица „Демокрация”.

Той не конкретизира кой е изсякъл дръвчетата по протежението на цялата пътна отсечка. Ние ще се опитаме да намерим отговор на този въпрос от кметицата Мария Белчева, която бе издигната от Зелените за кандидат за градоначалник на последните местни избори. Къде обаче са зелените политики на администрацията в Куклен, в последните четири години така и не се разбра.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. В подзаглавието – смях: не били ПОПИТАНИ гражданите.
    На гражданите им се КАЗВА.
    ЗАПОВЯДВА.
    РАЗПОРЕЖДА.
    ЗАБРАНЯВА.
    ГЛОБЯВА.
    Ако тръгне да питаме, кой от изг7зените „Проекти“ по извр@тените „Програми“ според които има ЕДНИ ПАРИ ЗА ЕДНИ ХОРА щеше да се реализира, та да си пишем ТОЧКИ?
    (ПОДЛЕЗИТЕ на народната власт да не би да помогнаха на пешеходеца? На майка с количка? Безумна излишна разноска, проста зелена светлина върши по-добра работа)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина