Подтепето

героите на деня

26 Окт, 2017

Валери Симеонов прави първа копка на нов полицейски участък в Шекера

Вицепремиерът Валери Симеонов ще направи първа копка на новия полицейски участък в Шекер махала днес. Изграждането на участъка е спрямо поетия вече ангажимент, като с помощта на местната власт в лицето на кмета на район „Северен“ инж. Ральо Ралев и кмета на Пловдив Иван Тотев беше осигурено финансиране и вече е избран изпълнител. Също спрямо поетите ангажименти, част от констатираните незаконни постройки вече са премахнати, а за други текат процедури.

Симеонов идва в Пловдив ден след като стана ясно, че Районен съд- Бургас го е осъдил за антиромска реч на омразата  заради словото му като народен представител от трибуната на Народното събрание на 17 декември 2014 г.

Очаквайте подробности

Няма направени коментари
Още от рубриката "героите на деня"

Подобни новини

13 Дек, 2017

Районното в Шекера работи

Освен ремонт на помещението и ново обзавеждане, униформените в Шекера вече разполагат и с една екстра, каквато преди не са имали – изградена е служебна тоалетна

Полицейските приемни са успешен модел за реализация, който да се справя с престъпността в смесените квартали

Вече няма шумни тържества по улиците, намаля и битовата престъпност, единодушни са малцинството в квартала, които проходиха път до приемната на вицепремиера в столицата, за да си върнат полицейското присъствие в махалата в „Северен“. Днес  Валери Симеонов официално откри новата МВР приемна в Шекер махала, а с ножици до него се наредиха: кметът на Пловдив Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров, райкметът Ральо Ралев и директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Атанас Илков.

Нищо не съм направил ...

» повече