Подтепето

героите на деня

15 Ян, 2018

Кадър на ГЕРБ пое Старинен Пловдив

Бившият зам.-кмет на Тракия Йордан Илиев оглави възловата общинска структура

Партиен кадър на ГЕРБ оглави възловата общинска структура Старинен Пловдив. Кметът Иван Тотев представи новия директор на ОИ-то, под чиято шапка ще влиза и туризмът. Старинен Пловдив от днес поема дългогодишният чиновник Йордан Илиев, който последно беше зам.-кмет на район Тракия. Как точно Илиев е избран за поста, ще ви информираме по-късно.  

Няма направени коментари
Още от рубриката "героите на деня"

Подобни новини

24 Ян, 2018

"Да, България" със съмнения, относно назначението на директор на "Старинен Пловдив"

Проведеният конкурс е манипулиран или целенасочено провален, смята ръководството на Движението в Пловдив

Съмнение, относно проваления конкурс и назначението на нов директор на ОП "Старинен Пловдив" изрази пловдивската структура на "Да, България". Според тях има сериозни съмнения, че конкурсът е опорочен.  Цитирайки публично достъпна информация, акцентират, че единственият допуснат до разглеждане кандидат Надежда Кирова-Йовчева е отговаряла на всички критерии, но въпреки това не е избрана за директор.

Вижте цялата позиция на партията:

„Да, България - Пловдив изразява своята остра тревога от начина на провеждане на конкурс за Директор на Общински институт “Старинен Пловдив” и неговия краен резултат. 

Въпреки обявения през септември 2017 г. конкурс, в края на миналата седмица кметът на община Пловдив Иван Тотев информира пловдивската общественост, че в конкурса ...

» повече
15 Ян, 2018

Лично кметът е избрал новия директор на Стария град

Той трябва да направи видим Старинен Пловдив в европейско измерение

Концепцията е измислена от Иван Тотев и на този етап Йордан Илиев трябва да я осъществи

Новият директор на Старинен Пловдив Йордан Илиев е личен избор на кмета Иван Тотев. Това заяви самият градоначалник, представяйки Илиев на медиите.

„В Стария град година и нещо обяснявам какво трябва да се случи и започвам супер много да се изнервям. Не може да отвориш Трипадвайзер, на който и да е европейски град и да си купиш 100 продукта. Отваряш Пловдив и няма нищо вътре. Нещата  базово  започнаха супер много да ме дразнят и в личен план. Проведохме едни конкурс и на тоя конкурс има няма един човек, който точно това да ни разкаже ...

» повече