Подтепето

героите на деня

10 Апр, 2017

Георги Влайков е новият шеф на Доброволното формиравание „Пловдив 112”

Новият ръководител на доброволците Георги Влайков

Сред заместниците му има и дама, а манадатът им е 4-годишен

Доброволното формиравание „Пловдив 112” има избрано ново ръководство, след като 4-годишният манадат  на предходното изтече.

Новият ръководител на доброволците е Георги Влайков. Негови заместници са Росен Спасов, Меглена Трифонова, Красимир Каракашев и Атанас Даков. Всеки един от четиримата има ресор, за който ще отговаря. Отговорностите им са разпределени според специфичните умения на всеки от тях.

Пловдивското доброволно формирование се доказа като едно от най-активните и добре подготвени в страната по отношение на техническо оборудване и възможности за реакция при различни бедствия. Членовете на „Пловдив 112“ са единствените в цяла България, коитo дават 8 часови дежурства в районните служби на Пожарната под тепетата.

Росен Спасов със семейството сиМеглена Трифонова

Новият ръководител Георги Влайков планира да се наблегне на участието на доброволците в тясно специализирани курсове и допълнителни обучения за повишаване на квалификацията им. В програмата им са залегнали и съвместни практически обучения с други доброволни формирования в областта и страната.

Красимир Каракашев Атанас Даков

Припомняме, че през последните две години пловдивски доброволци обраха отличията  в националния конкурс „Доброволец на годината“. ДФ „Пловдив 112“ участва в най-мащабната демострация, правена в България съвместно със службите по случай 5 декември - Международния ден на доброволеца в гр.Белово.

Пловдивското формирование има много кадърни, можещи и желаещи да помагат на хората момичета и момичета. Това е екипна работа и всички във всяка ситуация са рамо до рамо!

Няма направени коментари
Още от рубриката "героите на деня"

Подобни новини

14 Сеп, 2018

Доброволци от формирование „Пловдив 112“ участват в международно учение в Турция

Единственото, което знаят е, че има „съборена от земетресение“ сграда и че ще оказват помощ на „пострадалите“ заедно с колеги от 8 държави

В деня на професионалния празник на Пожарната 6 човека от доброволно формирование „Пловдив 112“ заминаха на международно обучение в Турция тази сутрин. Те бяха изпратени от кмета на Пловдив Иван Тотев, който им пожела на добър час и да се представят на ниво.

Аварино-спасителният екип за реакция при земетресение от ДФ „Пловдив 112“ и спасители от Съюза на българските спасители ще вземат участие в международна учебна тренировка на доброволци спасители при разрушения от природно бедствие -  земетресение, което се провежда в град Гьонен от 14 до 16 септември.  Тренировъчното занятие е организирано от Турската спасителна федерация - AKDF (Arama ...

» повече
04 Дек, 2017

Пловдивчанин е номиниран за Доброволец на 2017-а

Иван Христев е пример за млад и активен човек, който развива социално значими каузи

Всеки може да го подкрепи, гласуването приключва в полунощ

Таня Грозданова

Представяме ви Иван Денчев Христев от Доброволно формирование „Пловдив 112“. Той е номиниран за Доброволец на 2017-а в третото издание на Националния конкурс, организиран от Националната асоциация на доброволците в Република България (НАРД).

Иван е ръководител на групата по Първа долекарска помощ на ДФ "Пловдив 112". През изминалата година той организира и проведе повече от 12 специализирани обучения за членове на екипа на формированието и външни участници, разказват колегите му от отряда. Те го определят като харизматичен и ерудиран. Христев е пример за млад и активен човек, със сериозно отношение и желание да развива социално ...

» повече