Подтепето

героите на деня

08 Юни, 2018

„Демократична България” застава пред бизнеса в Пловдив

Лидерите на новото обединение стартират национална обиколка от града на тепетата

Снимка: Георги Кожухаров за ДневникНовото политическо обединение „Демократична България” стартира националната си обиколка за среща с бизнеса в страната от Пловдив. Лидерите и икономическия екип на формацията ще разговарят с предприемачи, мениджъри и индустриалци от града  за условията за правене на бизнес, ще обсъдят заедно идеи за развитие и растеж пред българските компании, както и предизвикателствата и перспективите пред предприемачите в Пловдив и региона и на национално ниво.

Събитие е част от Националната обиколка на "Демократична България – Обединение" и ще се състои в Лимаком център на 11 юни. В дискусията под тепетата ще вземат участие икономистите Георги Ганев и Мартин Димитров, които отговарят за финанси и икономика в екипа за Управленска алтернатива на Демократична България, Владислав Панев – пенсионна реформа и пазар на труда, Емил А. Георгиев с ресор малък и среден бизнес и ограничаване на административната тежест, Калина Цонева – интелигентен растеж и конкурентност, Божидар Божанов – дигитална трансформация.

Дискусията ще бъде открита от съпредседателите на Демократична България Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Няма направени коментари
Още от рубриката "героите на деня"

Подобни новини

13 Юли, 2018

Искат изнесено заседание на МС в Пловдив за спешно спасяване на Европейска столица на културата през 2019

Демократична България със специално обръщение към Бойко Борисов

Стоянка Кънева

Национални и местни лидери на “Демократична България - Обединение” се обявиха за набелязване на спешни мерки от страна на правителството, с които да бъде предотвратен провал на инициативата Пловдив-Европейска столица на културата през  2019-а година.

„Призоваваме премиера Бойко Борисов да се направи изнесено заседание на Министерски съвет по темата, в което да бъдат чути и гражданите, с цел да се набележат спешни мерки за спасяване на инициативата ЕСК,“ заяви Христо Иванов - лидерът на „Да, България“. По думите му, е крайно време правителството да осъзнае, че това няма да е провал на кмета Иван Тотев. Това ще е провал за България, уточни Иванов.

Шест месеца преди старта на този значим проект кметът ...

» повече