БългарияГероите на деняЕвалаЖивотЗабавлениеНовини

Новият председател на Адвокатския съвет в Пловдив става барман

С призовка е и още един член на съвета

Тази неделя в инициативата на бар БезистенЪ „Приятели зад бара” са новият председател на Адвокатски съвет – Пловдив Иван Демерджиев и Милена Станджикова, която встъпи като член на съвета преди седмица.

Двамата ще сменят черните тоги с фланелките на БезистенЪ, за да се включат в благотворителната кауза на клуба точно в 19 часа.

Макар сега да печели с лекота съдебните битки, докато е ученик, Иван Демерджиев мечтае да е барман. Което е естествено, предвид популярността на тази професия сред нежната половинка на човечеството. В последствие обаче поема по пътя на правото, а когато не е в кантората или в съдебната зала, играе футбол с приятели,  ходи на морски риболов или пътешества. Обожава операта, но обещава , че в неделя няма да измъчва посетителите с „Тоска” , а ще пуска само рок.

Партньорът му в каузата – Милена Станджикова пък признава, че винаги е искала да бъде адвокат и съвсем целенасочено е преследвала мечтата си.  Разбира се, ако я видите да кара ролери с децата си на Гребната, да лети по вълните с уиндсърфа си или да скача с парашут или бънджи, трудно ще познаете в нея строгия юрист от залата. Но не се заблуждавайте, там е безкомпромисна.  Съжалява само, че още не си е купила мотор, който да паркира пред бара.

В неделя двамата ще работят без хонорар, но за сметка на това всички останали ще бъдат таксувани по най – високата тарифа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. сгодихме се !!!???
    сгодихме се !!!!
    Вярвайвай те това не са представителна извадка?????!!!!!!
    То тук има работа не далавера…………….

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина