Подтепето

фоторепортаж

17 Окт, 2017

Велик е нашият войник! (ГАЛЕРИЯ)

Вижте фоторепортаж от отбелязването на  Деня на парашутиста в Пловдив


Демнострация на способности и техники от ръкопашен бой събра хиляди зрители на площад „Централен“ в Пловдив. Бойци от 68-ма бригада Специални сили направиха зрелищно показно по повод Деня на парашутиста. Празникът започна с парад, последваха поднасяне на цветя пред паметника на Гюро Михайлов, заупокона молитва и награждаване на отличилите се военнослужещи.

Снимки:Таня Грозданова
Няма направени коментари
Още от рубриката "фоторепортаж"

Подобни новини

17 Окт, 2017

Кой иска да уволни Гюро Михайлов?

Общината не е правила запитване за монумента в НИНКН във връзка с реконструкцията на площада, разбра Под тепето

Вицепремиерът Валери Симеонов се обяви в защита на Паметника на войните, изпълнили доблестно дълга си към родината

Вицепремиерът Валери Симеонов се обяви в защита на Паметника на войните, изпълнили доблестно дълга си към Родината. „Гюро Михайлов и неговите другари, загинали в изпълнение на своя дълг, съвсем неоснователно са приети като нарицателен пример за неособено разумно поведение, което е срам,“ коментира патриотът. Той поднесе венец пред паметника на Гюро Михайлов на площад "Централен" днес в Пловдив, по време на отбелязването на професионалния празник на парашутистите и 68 бригада Специални сили.

На въпрос на Под тепето, как гледа на това, че във връзка с ...

» повече
17 Окт, 2017

Валери Симеонов: Не водя битки, защитавам правата си

С който не се е извинил, вицепремиерът ще се види в съда

„Не водя битки с никого, но си защитавам изконните човешки права. Неправилно е изтълкувано поведението ми,“ това коментира в Пловдив пред журналисти вицепремиерът Валери Симеонов в отговор на журналистически въпрос „до къде е стигнала битката му с медиите“.

Припомняме, че миналата седмица Симеонов обвини национални телевизии в „мащабна, организирана, клеветническа кампания“ срещу него и даде 24 часа срок да му се извинят. Ето какво каза днес по повод неполучените извинения: "който не се е извинил ще се видим в съда".    

Репортерът ни улови вицепремирът да отговаря на съобщения при поднасянето на венци на паметника на героите, доблестно изпълнили войнския си дълг

Попитан как ще коментира исканата му от ДПС оставка, вицепремиерът  отговори, че е пошло на този ден да се говори за ДПС. Той прикани журналистите да направят справка ...

» повече