Боливуд превзе Капана пак, очаква се Холивуд

Фоторепортаж

 

Снимат саундтрак на нова продукция (ГАЛЕРИЯ)

Местните се тюхкат, че не са предупредени. Запушват входове на магазини и няма места в Синята зона

Индийската конкуренция на Холивуд отново снима мащабна продукция в сърцето на Пловдив. Отрано сутринта уличките в Капана са опасани от кабели и удължители. Огромни камиони за реквизит са задръстили ул.“Йоаким Груев“.

Реквизитът превзема тротоари и дувари. Собственичка на бижутерски магазин срещу Джумая джамия издирва 40 минути организатори от продукцията, за да можа да влезе в обекта си, който бе недостъпен.

Синята зона е неизползваема за шофьори с делнични задачи в района. „Улицата е платена, не може да спирате тук,“ обяснява служителка на ОП-то на млад мъж, който се кани да пусне SMS. Охранители на всеки ъгъл обясняват на пловдивчани от къде може и откъде –не, да се минава.  

Техническият екип на продукцията е в смесен българо-индийски състав. Явно хладната есен е трудно поносима за гостите от топлата част на Азия. Повечето от тях са с дебели якета и шапки, от които е трудно да се видят лицата им.  

Екипът снима саундтрак към скъпа продукция, която се развива 2-3 десетилетия назад. Колекционерски коли от онова време са наети от цяла България и „небрежно“ паркирани по калдъръмените улички.  

Млади статистки от града на тепетата имат задача да се разхождат небрежно наоколо, а танцьори от София ще изпълняват денс сцените.

Припомняме, че след Боливуд в Пловдив се очаква отново Холивуд. Звездата Мила Йовович ще снима кадри от „Хелбой 3: Завръщането на Кървавата кралица“.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Боливуд превзе Капана пак, очаква се Холивуд

  1. как можахте да пльоснете тези еко тоалетни ТОЧНО на „най-подходящото“място!ОТВРАТИТЕЛНД Е!!!! Поне ги сложете на по-дискретно място,според мен!Благодаря за разбирането,ако все пак ги премести този от когото зависи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.