Английският посланик се засели в Гълъбово за празниците

Фоторепортаж

Джонатан Алън почива в Родопската яка на Великден със семейството си и приятели от Пловдив

Джонатан Алън на разходка из ГълъбовоАнглийският посланик Джонатан Алън се засели в Гълъбово за празниците. Топ дипломатът изкара Великден в компанията на семейството си и приятели от Пловдив. Папарак на Под тепето щракна Алън по време на разходка из тесните улички в селото в Родопската яка. Той водеше за ръка малката си дъщеричка Луси, докато домакините показваха на половинката му интересните къщи в Гълъбово и местните "стрийтове".

Посланикът не крие, че Пловдив и района около града са останали трайно в сърцето му.  Преди да поеме официално поста, той живя три седмици в семейството на пловдивчаните Руска и Костадин Стойчеви, за да учи езика и да се запознае с българския бит и традиции. Вероятно именно те са хората, които са показали на първия британски дипломат у нас прекрасното селце само на 20 минути с автомобил от Пловдив.

 

Споделете ни във:

3 коментара

  1. Продавам луксозна къща в с.Гълъбово. 1.3 дка двор,450 РЗП,барбекю сауна,лукс 165 000 евра.Ако посланника я хареса – над църквата и кметството е.

  2. da si beshe postroil hotel v plovdiv vmesto kashta v balkana za tezi pari kolega koi shte ti dade 165 000 evro v balkana po karierniat praholiache n pat da minavash vseki den

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.