Подтепето

евала

09 Окт, 2017

Принц на бял кон дойде за девойка от пловдивско село

снимки: Виделина

Нели от Войсил плака под дъжда, а принцът ѝ си забрави словото

Накрая всичко завърши с „Да!“

Романтична история разтърси в дъждовната събота иначе с нищо невлизащото в новинарския поток пловдивско село Войсил. Докато дъждовните сълзи не даваха вид да спрат скоро, към потока им се включиха и сълзите от щастие на една влюбена млада дама. Коя ли пък не би плакала пред вида на принц на бял кон, който коленичи на мегдана?!

Това е историята на 29-годишните Ники Шарков от Пазарджик и Нели Тилева от Войсил, разказват я колегите от пазарджишката медия Виделина. Такива приказни истории в днешния сив и забързан свят са редки, затова си заслужава да я разпространим и из родната околия на девойката.

Жителите на пловдивското село Войсил на 7 октомври, вчера, са станали свидетели на наистина романтичното предложение за брак. Напук на мрачното време и сипещия се дъжд рицарят от Пазарджик Шарков пристигнал в селото на бял кон. Пременен с костюм и падайки на колене, Ники поискал ръката на избраницата си.

“Бях си измислил реч, но когато я погледнах, се разплаках и направо й предложих да се омъжи за мен. При вида на пръстена и белия кон, тя също се разплака. Трябваше й около час, за да се успокои и повярва, че всичко се случва в действителност,” разказва влюбеният млад мъж.

Източник: “Виделина

Няма направени коментари
Още от рубриката "евала"

Подобни новини

13 Окт, 2017

Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Адвокат сътвори красива любовна приказка на Бунарджика с хиляди свещи и заря

Снимки: Андро Дюлгерян

Какво се случва се питаха стотици хиляди пловдивчани снощи, след като над Альоша се изви заря по-дълга от тази за националния празник. Светлинното шоу озари небето над Бунраджика и се виждаше от всички точки на Града на тепетата.

Случи се една красива любовна приказка с главни герои Иван и Александра. Макар и имената на двамата влюбени да съвпадат с тези от лентата на бг драмата „1952: Иван и Александра“ този филм е розов, зрелищен и с щастлив край.   

Коленичилият влюбен мъж е солиден пловдивски адвокат – Иван Маринов, бивш областен координатор на РЗС за Пловдив град и област. Разплаканата от щастие дама е възлюбената му Алекс ...

» повече