Подтепето

евала

30 Мар, 2018

Най-младото попълнение на ансамбъл „Българе”е 13-годишна ученичка от Пловдив (ВИДЕО)

Мелек Ерен пее без притеснение любимите си народни песни в обществения транспорт на града под тепетата

Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла „Осмото чудо” на ансамбъл „Българе” превзе една от най-авторитетните сцени в страната – Зала 1 на НДК.  13-годишното момиче, ученичка в СУ „Любен Каравелов” и възпитаник на фолклорната формация „Куклици” към Общински детски комплекс - Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на „Българе” на Античния театър в родния си град през септември 2017 г., а преди дни предизвика бурните аплодисменти на публиката и в зала 1 на НДК.

В последните осем месеца, Мелек Ерен гастролира с представлението „Осмото чудо” на десетки български сцени  и навсякъде бе посрещната като истинска звезда.

Интересни и незабравими певчески изяви тя поднася на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места – на път за училище, в обществения транспорт или на връщане от учебните занимания. Съвсем наскоро контрольорка в градския транспорт и впечатлени пътници направиха клип на  изпълненията й, който за седмица се превърна в хит в социалните мрежи. Клипът е наречен от авторите „Най-уникалната пътничка”. Стотиците хиляди харесвания са категоричен знак, че славеят на „Българе” е поредната успешна находка на идеолога и двигателя на ансамбъла Христо Димитров.

След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на автобуса, сега и ангелогласен пътник, със сигурност може да се каже, че в Пловдив интересни неща се случват навсякъде.

 • 04 Апр, 2018 | Kennethsnals
  PENILUX — популярное средство для крепкого стояка у мужчин от 18 до 80 лет. Сайт: http://tfetowif.bestseller-super.ru
 • 04 Апр, 2018 | Kennethsnals
  PENILUX — популярное средство для крепкого стояка у мужчин от 18 до 80 лет. Сайт: http://tfetowif.bestseller-super.ru
 • 04 Апр, 2018 | SidneyAcoum
  Танкат - Мощный активатор потенции, созданный с учетом российских реалий Официальный сайт: http://doctorslivedigest.com/nTNOa/
 • 03 Апр, 2018 | Kennethsnals
  Как часто Ваша партнёрша кричит в постели и рвёт Вам спину, изнемогая от оргазма? Сайт: https://eroctive2.blogspot.ru/
Още от рубриката "евала"

Подобни новини

29 Мар, 2018

Момиче от Английската гимназия в Пловдив е първата българка спечелила стипендия от 500 000 долара за следване в Америка

Мартина Гарабедян пребори конкуренцията свои връстници от Централна и Източна Европа за стипендията на Фондация „Кроношпан“ за обучение в САЩ

Пълната стипендия покрива разходите през четирите години на обучение

Пловдивчанката Мартина Гарабедян е първият български ученик, който успя да спечели стипендията на Фондация „Кроношпан“ за обучение в САЩ. Съвместният проект на Фондация Кроношпан и Babson College of Boston, USA е в търсене на талантливи и амбициозни млади хора, на които им се предоставя възможността да завършат висшето си образования в най-добрия колеж за предприемачески бизнес в света. Фондация Кроношпан управлява и развива обществени услуги и проекти за Кроношпан – световният лидер в производството на плоскости от дървесни частици. Целта на фондацията е да работи активно за развитието на програми и дейности ...

» повече
07 Авг, 2017

Пловдивчани станаха вицешампиони по математика на Азиатското първенство

Шест момчета от Града на тепетата се завръщат със сребърни медали на Откритото първенство на Азия по математика

Общо 19 медала отмъкнаха българските деца от "Азия оупън 2017-AIMO"

На Откритото първенство на Азия по математика, което се провежда в столицата на Малайзия - Куала Лумпур, младите български математици постигнаха грандиозен успех. Те се завръщат в родината с общо: 7 златни, 8 сребърни и 4 бронзови медала.

Шест от общо осемте сребърни медала са извоювани от пловдвски математически таланти. Ето ги и тях:

Иван Шилев - 6 кл. Пловдив
Александър Георгиев - 6 кл. Пловдив
Иван Николов - 6 кл. Пловдив
Петър Стаменов - 6 кл. Пловдив
Тодор Демиров - 5 кл. Пловдив
Петър Узунов - 4 кл. Пловдив

Общо 19 български ученици, от 3 до 12 клас ...

» повече
20 Апр, 2017

Ученици от Пловдив отиват на Световно първенство по футбол

Набират средства, за да могат да заминат за Прага

Това е единственият български отбор, класирал се две поредни години за Световно

Паулина Гегова

Пловдив има много причини да се гордее с подрастващото си поколение, а поредният пример, който потвърждава това твърдение е футболния ученически отбор към Професионална гимназия по електротехника и електроника – настоящи шампиони на града и областта.

Традициите на отбора датират от много отдавна, но през 2010-та година момчетата за първи път стават бронзови медалисти на Републиканското първенство за учащи. През 2013-та се окичват с титлата Шампиони на България, през 2014-та завършват втори, което им гарантира участие на Световното първенство в Гватемала през 2015-та година. Там тимът участва в една много силна група – отборите на Бразилия, Франция, Дания и ...

» повече