Най-младото попълнение на ансамбъл „Българе”е 13-годишна ученичка от Пловдив (ВИДЕО)

Евала

Мелек Ерен пее без притеснение любимите си народни песни в обществения транспорт на града под тепетата

Талантливата Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла „Осмото чудо” на ансамбъл „Българе” превзе една от най-авторитетните сцени в страната – Зала 1 на НДК.  13-годишното момиче, ученичка в СУ „Любен Каравелов” и възпитаник на фолклорната формация „Куклици” към Общински детски комплекс – Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на „Българе” на Античния театър в родния си град през септември 2017 г., а преди дни предизвика бурните аплодисменти на публиката и в зала 1 на НДК.

В последните осем месеца, Мелек Ерен гастролира с представлението „Осмото чудо” на десетки български сцени  и навсякъде бе посрещната като истинска звезда.

Интересни и незабравими певчески изяви тя поднася на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места – на път за училище, в обществения транспорт или на връщане от учебните занимания. Съвсем наскоро контрольорка в градския транспорт и впечатлени пътници направиха клип на  изпълненията й, който за седмица се превърна в хит в социалните мрежи. Клипът е наречен от авторите „Най-уникалната пътничка”. Стотиците хиляди харесвания са категоричен знак, че славеят на „Българе” е поредната успешна находка на идеолога и двигателя на ансамбъла Христо Димитров.

След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на автобуса, сега и ангелогласен пътник, със сигурност може да се каже, че в Пловдив интересни неща се случват навсякъде.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.