Подтепето

евала

13 Авг, 2017

Канят наша дизайнерка на престижен моден форум в Италия

Поканата за модния форум в Милано дошла след представяне на модната къща във Варна

Пловдивската модна и дизайнерска къща „АрКе” е получила персонална покана за участие на престижния моден форум „Фешън Уийк” в Милано догодина. Приглашението дошло след отличното предстаявне на нашата бутикова фирма по време на традиционния „Фестивал на
модата“ във Варна, преди месец.  Точно на това фешън изложение колекциите на „АрКе” блеснаха с оригинални и семпли произведения, които не отстъпват на световните модни тенденции.

„Освен признние, тази покана от Милано е и голямо предизвикателство за целия наш екип. Разбира се, има доста време до този моден форум, така че ще преценяваме дали и с какво ще участваме там, защото ние държим на високото качество”, коментира Едмонт Будакян, мениджър на модната компания – „АрКе” е българска марка за дизайнерско дамско облекло, насочено към успешната, модерна, но и нежна, романтична жена, която избира да постигне стилен външен вид и да изглежда перфектно. Затова , ако ходим в Милано, със сигурност ще запазим нашите традиции и и изграден имидж“, допълни той.

Модна къща „АрКе” е основана от Аракси Будакян, която следвайки мечтата си създава вдъхновяващ моден свят, до който да се докосне всяка жена – свят на чувственост, романтика, елегантност, стил. В продължение на 7 години талантливата модна дизайнерка постига впечатляващ баланс между практичност и изисканост в моделите си. Така марката става символ на женственост и комфорт, съчетани в елегантни и всекидневни облекла за истинската жена, която над всичко останало цени своята увереност и стил в облеклото.

„За модна къща „АрКе” дрехите са начин за изразяване на женската индивидуалност. Това е езикът, чрез който всяка дама безмълвно комуникира с околните. Моделите на марката са признание в любов към всяка жена, към нейната изтънченост, безупречен вкус и вродено чувство за стил. „АрКе“ успява да подчертае уникалния стил на всяка дама – моделите са подходящи за романтични или бизнес дами, за по-темпераментни или по-сдържани жени,
обяснява Едмонт Будакян.

Според специалисти, всички колекции на фирмата са създадени в съответствие с европейските стандарти и световните тенденции в модната индустрия и са гаранция за актуална визия. „При производството на облеклата се съчетава най-добро качество на материалите и изработката, каза още Едмонт Будакян. И допълва, че моделите на модна къща „АрКе” са познати не само в България, но и в страни като Германия и Холандия.

Историята на модна къща „АрКе“ започва преди 7 години, когато дизайнерката Аракси Будакян поставя началото на марката, създавайки дизайнерски дрехи, предназначени за елегантните, емоционални и успешни дами. За създаването на модерна визия талантливата дизейнерка се вдъхновява от чувствеността и романтиката на женската природа, увереността на жената в обствените й сили и желанието да се развива успешно. 
 

  • 27 Авг, 2017 | Tressiepl
    Great forum post.Really thank you! Want more. http://fgi08vao.tumblr.com/ - Mcdanel
  • 27 Авг, 2017 | Tressiepl
    I just couldn't depart your website before suggesting that I actually enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is going to be back often to check up on new posts http://fgi08vao.tumblr.com/ - Schmitzer
Още от рубриката "евала"

Подобни новини