Барбекютата в Лаута са възстановени

Евала

Десетки пловдивчани също поискаха за някои паркове в Централен и Западен

Върху бетонните плочи на новоизградените каменни съоръжения личат „кървавите“ надписи  

Речено-сторено! Както обеща кметът на тракийци светкавично възстанови разрушените в началото на седмицата барбекюта в любимия парк Лаута. Новите дори са по-хубави, твърдят съкварталците. Вандалската акция предизвика бурна вълна от недоволство сред обществеността не само в Пловдив, а на национално ниво. И камерите работят! Това написа кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров в социалната мрежа, публикувайки снимки на трите възстановени барбекюта. 

Вижте част от коментарите по темата: „След един вандализъм, отново се гради! Това носи добро послание!“; „На неядящите месо трябва да се обясни, че барбекюто се ползва и за зеленчуци“; „Поздравления за бързата реакция,кмете!“…

След изразените адмирациите за бързата работа хората искат по същия начин да се отговаря и за запълването на дупките по пътищата, поправките на тротоарите и т.н.

В коментарите по темата през седмицата десетки пловдивчани поискаха барбекюта и за някои паркове в Централен и Западен. Тракийци настояват и за „легнал полицай“ на булеварда, където през месец май загина катаджията Делян Палазов.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.