БългарияЕвалаНовини

Служители на аутсорсинг компания правят нова детска площадка в Пловдив

Над 200 доброволци ще обновят района около бул. „Менделеев“ в Пловдив

В „TELUS Ден на Подкрепа в България“ ще бъде обновена и вече съществуващо място за игра

Тази събота в Пловдив ще се проведе десетото събитие TELUS Ден на Подкрепа в България. Като част от доброволческата инициатива, над 200 служители на TELUS International Europe и техните семейства ще реновират напълно част от градското пространство в Пловдив.

През 2019-а традиционната доброволческа инициатива на TELUS International Europe се организира с подкрепата на община Пловдив и район Централен. Инициативата цели да облагороди градски пространства в град Пловдив и чрез нея да бъде изградена нова детска площадка, да бъде обновена вече съществуваща такава и да бъде изграден спортен кът, фитнес на открито за жителите в района на бул. „Менделеев“. TELUS Ден на Подкрепа се реализира благодарение на служителите на TELUS International, които доброволно всяка година даряват от своето време и труд в подкрепа на дадена кауза.

Инициативата е ежегодна навсякъде по света, където компанията има офиси. През 2019 година ще бъдат реализирани две издания в България – в Пловдив през лятото и в София през есента. Всяка година фокусът на събитието е насочен към решаването на различен социален проблем. През 2018 г. над 800 доброволци – служители на компанията заедно със своите семейства и приятели, залесиха над 16 дка гора в района на с. Долна Диканя, общ. Радомир.

TELUS International присъства в Пловдив от 10 години и е един от най-големите работодатели в аутсорсинг сектора в региона. Чрез инициативата традиционно компанията се стреми да подкрепи местните общности и да създаде устойчивото развитие на региона.

TELUS Ден на подкрепа е отворен за всички желаещи да се включат в облагородяването на градското пространство в района на бул. „Менделеев“, гр. Пловдив. Организаторите на инициативата ще подсигурят всички необходими материали за доброволците, а стартовият час е от 10:00 на 15.06.2019 г. – бул. „Менделеев“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина