БългарияЕвалаНовини

Пловдивчанин получи специално отличие на конкурса „Най-добър млад мениджър“

Петър Дяксов получи признание за развитие на успешен бизнес в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, убедително пазарно присъствие и целенасочено следване на работещи бизнес стратегии

Пловдивчанинът Петър Дяксов бе удостоен със специално отличие от престижния  конкурс “Най-добър млад мениджър”, който ежегодно се провежда от Фондация “Еврика”. Дяксов получи признание за развитие на успешен бизнес в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, убедително пазарно присъствие и целенасочено следване на работещи бизнес стратегии. Дипломът му беше връчен лично от вицепрезидента на Република България – Илияна Йотова.

Фондация “Еврика” ежегодно връчва награди за млад мениджър, за постижения в науката, за млад изобретател и за млад фермер. Победители за 2019 г. бяха обявени на тържествена церемония, на която фондацията отпразнува и своя 30-годишен юбилей.  Тя се проведе на 29 януари в сграда на НДК, София. Призът за млад мениджър на годината спечели Дарин Маджаров – основател на образователната платформа Ucha.se. В същата категория беше отличен и Петър Дяксов.

Петър Дяксов е управляващ съдружник и маркетингов директор на Seomax – една от най-големите дигитални агенции в Южна България. Дяксов е лектор на редица събития и конференции, където открито споделя своя опит, за да помогне на повече хора да трансформират бизнеса си в дигитална среда. Предприемчивият пловдивчанин е създал и управлява още два бизнеса с онлайн търговия. В свободното си време, той активно подкрепя и организира различни благотворителни инициативи.

Снимки: Фондация “Еврика”

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина