Писоарите в Капана вече са история (ВИДЕО и СНИМКИ)

Изпод тепето

Община Пловдив все още не е отговорила на въпроса как правоимащите безплатно облекчение пенсионери, инвалиди и родители с деца до 6 години ще ползват вискотехнологичните тоалетни, след като те се отварят само с монети

Градската обществена тоалетна, стопанисвана от Чистота, в квартала на творческите индустрии, по-известна като Писоарите в Капана, вече е история.

На улица „Железарска“  тази сутрин пристигна бойна бригада „разрушители“, които само за 2-3 часа изравниха със земята писоарите.

 

Те разчистват терена за издигането на първите в историята на най-стария жив град в Европа hi-tech нужници, които Пловдив придобива по най-атрактивна поръчка по ЗОП, добила известност под името „златните кенефи на Чистота за 180 000 лева“. Те ще бъдат доставени от единствената фирма играла в поръчката – бургаската „Екотой – Сервиз“.

Двата контейнера автоматизирани, самопочистващи се стационарни тоалетни кабини заменят 4 стари и три писоара, плюс обслужващата ги жена в подножието на ул.“Абаджийска“.

Припомняме, че Община Пловдив все още не е отговорила на въпроса как правоимащите безплатно облекчение пенсионери, инвалиди и родители с деца до 6 години ще ползват вискотехнологичните тоалетни, след като те се отварят само с монети.

Споделете ни във:

2 коментара

  1. Поне автоматично ли ще ни избърсват задниците, или пак работата ще е наполовина?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.