Подтепето

ИзПодТепето

18 Май, 2017

Мариана Чолакова за отстраняването на Пейков: Искаше да направи едно добро дело, за което беше наказан с решение на ОбС

Просто го пуснаха да падне. И никой не е казал, чакайте, нека видим какво точно се е случило

Мариана Чолакова, член на УС на Фондация „Пловдив 2019”, коментар във Фейсбук

Днес отказахме да приемем, че е възможно да бъде освободен членът на УС на фондация "Пловдив 2019" Манол Пейков от Общинския съвет със съмнение за конфликт на интереси. Гласуване на общинските съветници, без да се информират, без проверена фактология, и за нула време се съсипва репутацията на един човек просто така, "какво тук значи някаква си личност"? Манол искаше да издаде една книга със собствени средства, никога и по никакъв повод със средства на фондацията. Искаше да направи едно добро дело, за което беше наказан с решение на Общинския съвет. Май никой не попита за фактологията, никой не каза: Къде са документите? Кой е присъствал на това заседание? Така ли са били нещата? Просто го пуснаха да падне. И никой не е казал, чакайте, нека видим какво точно се е случило.
Посланието ни за Европейска столица на културата е "Заедно". Затова днес написахме и разпространихме нашата позиция - заедно. Културата включва и това, да има коректност и уважение към дейностите и хората, които работят за каузата - Европейска столица на културата 2019 г.!

 • 19 Май, 2017 | Мимо
  Не ставайте адвокати на Тарикатите, обръщащи Частническия Интерес в "ОБЩЕСТВЕНО" гайле! Схемите са ни познати и видими. Писна ни и на назе.
 • 19 Май, 2017 | Мимоза
  Не ставайте адвокати на тарикатите, обръщащи общото в частно! Схемите са ни познати и видими. Писна ни.
 • 18 Май, 2017 | синьото челце
  Хубавицата като се вапцва следващия път да си защити челото от боята, че много личи, кака!
 • 18 Май, 2017 | заедно? или За Едно?
  "Посланието ни за Европейска столица на културата е "Заедно" или е всъщност "Пловдив За ЕДНО", Мариано? 'Фани единия удри другия 'сичките ИДЕАЛИСТИ в частнособственическата "творческа платформа ЕДНО" (бившите провалили се Sofia Design Week сдъвкани и изплюти към изток, дано попаднат в Чярпан по-скоро!) които намериха ясла при будалите тук
 • 18 Май, 2017 | 300 лева на страница?
  Някаква подробност се мярна за някаквиси 300 лева на страница за превод - шушукат клюкарите. И др. И мн. др. И т. н. Не може да е вярно, СамИздателят е известен с ослепитена репутация на ИДЕАЛИСТ, ник'ви далавери, хвала!
Още от рубриката "ИзПодТепето"

Подобни новини