Подтепето

ИзПодТепето

11 Окт, 2017

Колко хора побира Античният театър?


Йоана Иванова

Питали ли сте се някога колко хора могат да се съберат в Античния театър в Пловдив? Ако съдим по най-новата реклама на известна марка инстантно кафе, отговорът е 80 000 хиляди.

Или поне толкова души срещаме през живота си. Колко от тях помнят името ви? А колко знаят прякора ви от гимназията? Колко са ви виждали да плачете? Тези въпроси задава главният герой от рекламата на всичките тези 80 000 – семейство, бивши приятелки, колеги, съученици, състуденти, събрани на Античния театър, за да ни внуши посланието да останем близо до онези, които наистина имат значение.Всъщност истината е, че Амфитеатърът има 2700 седящи места, включително дървените седалки. Досега са се събирали най-много 4000 души. Създателите на рекламата използват компютърна обработка, за да добавят останалите.

Снимките продължават между 18 и 20 август и са използвани статисти от Пловдив. Крайният продукт е наистина невероятен. Внушителността на Античния театър и красотата на посланието предизвикаха десетки коментари в социалните мрежи и хора от цял свят споделиха колко докоснати са били от рекламата.

  • 21 Юли, 2018 | пловдивчанка
    Да, рекламата е внушителна, да живеят технологиите, но "амфитеатър".... вижте първо значението на понятието.
  • 12 Окт, 2017 | maina
    Уникално... Силна реклама, а снимана в любимия ми град, ме накара да настръхна на моменти!
Още от рубриката "ИзПодТепето"

Подобни новини