Подтепето

ИзПодТепето

22 Сеп, 2013

Изчезна брачната халка на булката на Никола Симов

Кумът Румен Кривицки забрави пръстена на Йоана в хотелската стая

Васил Петров и Николай Славеев пяха на сватбата на директора на Трето районно


Кумът Кривицки тича към младоженците с изчезналата брачна халка в ръка
Кумът Кривицки тича към младоженците с изчезналата брачна халка в ръка
Image title
Сериозна бе оперативната обстановка на най- ярката полицейска сватба в последните няколко години. Шефът на Трето районно на полицията Никола Симов взе за съпруга красивата телевизионерка Йоанна в Новотела на церемонията, която а-ха да докара криминалисти в градината на петзвездния хотел. Причината- изчезна брачната халка на булката. Липсата на така важния аксесоар лъсна още в началото на изнесения граждански ритуал, когато кумът Румен Кривицки опипа празните си джобове и се изчерви. Венчалният пръстен го нямаше! Младоженикът се стегна, булката се изнерви. А рекламният бос се изстреля като 9-милимитров куршум към хотелската стая, от която взе Йоана, за да търси бижуто. За щастие и спокойствие на младоженците и гостите им, Кривицки се завърна победоносно след по-малко от две минути- халката бе намерена, забравена на тоалетката в апартамента.

Кумът води булката Йоана
Кумът води булката Йоана
Така започна изисканата сватба на Никола и Йоана, вече семейство Симови. На тържеството им в парка на Новотела се събраха много топ полицаи, бивши такива, много бизнесмени. Изнесеният ритуал се състоя върху платформата, монтирана в центъра на стария новотелски басейн. Никола Симов и Йоана се качиха на постамента, на който положиха подписи и се врекоха във вярност, под бурните аплодисменти на няколкостотинте гости. Първи в градината категорично пристъпи младоженецът, придружаван от розовата кума. Той изчака половинката си върху романтичния им мостик и я посрещна с въздушни целувки, докато тя вървеше и попиваше погледите на сватбарите с шармантната си рокля.

Младоженецът Никола Симов с кумата
Младоженецът Никола Симов с кумата
След екстремното издирване на брачната халка, церемонията продължи нормално, за да се прелее бързо в бурен купон. Гласове за младоженците и гостите пуснаха Васил Петров и Николай Славеев. Сред гостите бяха забелязани шефът на КАТ Радослав Начев, шефовете на почти всички полицейски управления под тепетата, първото ченге на Раковски Йордан Ставрев, бившият шеф на областната дирекция Тодор Чонов, бизнесмените Христо Томов, Иво Проданов, Иван Фратев, Светозар Андреев и др.

 Кривицки тича към младоженците, спокоен, че е намерил пръстена
Кривицки тича към младоженците, спокоен, че е намерил пръстена
Симов се радва на дамата на сърцето си
Симов се радва на дамата на сърцето си
Image title
Image title
Гостите аплодират завръщането на кума с халката
Гостите аплодират завръщането на кума с халката
Image title
Тук е халката, намерих я...
Тук е халката, намерих я...
Младоженецът успокоява разлютената булка, докато халката и кума все още ги няма
Младоженецът успокоява разлютената булка, докато халката и кума все още ги няма

Няма направени коментари
Още от рубриката "ИзПодТепето"

Подобни новини

14 Фев, 2018

Новото семейство Кривицки ще има с какво да запомни сватбата си в Деня на влюбените

Снимка: архив Под тепето - Кумът Румен води Йоанна към олтара

Задръстванията по пловдивските булеварди и липсата на места за паркиране забавиха кума

Румен и Петя ще разказват след години със смях за това как чакаха главния свидетел на тайнството 

На 14 в 14 часа ще има сватба – това написа в началото на месеца на личния си профил във Фейсбук управителят на рекламна агенция „Кривцки и сие“ Румен Кривицки. „Е, най-после,“ реагираха стотици приятели под поста. Близки до двойката разказват, че любовта между един от най-желаните ергени под тепетата и чаровната психоложка Петя Стойчева е изписана по лицата им. Въпреки, че самият младоженец не се стърпя и се похвали в социалната мрежа, от ОП „Радостни обреди“ упорито отричаха информацията и строго пазеха в тайна VIP сватбата в Деня на виното и ...

» повече
14 Фев, 2018

13 влюбени двойки си казват „Да“ днес в Пловдив

Рекламният бос Румен Кривицки се врича на психоложка

На 14 февруари 13 двойки влюбени ще си кажат заветното „Да!“ в Града под тепетата. До вчера по обяд имаше записани 11 граждански ритуала, от които 8 ще се проведат в Централния дом на младоженците в Пловдив. Преди затваряне на гражданското още две бъдещи семейства са се записали, така днес сватбите стават 13.

От ОП „Радостни обреди“ строго пазят в тайна VIP сватбата в Деня на виното и любовта, но самият младоженец не се стърпя и се похвали в социалната мрежа. Днес един от най-желаните ергени на Пловдив – рекламният бос Румен Кривицки минава под венчило с чаровната психоложка Петя Стойчева.  

» повече