ФАРА 2018 започна пред стотици с концерт в Капана

Изпод тепето

Форумът за реклама ще се проведе в "Борис Христов" до 9 юни

В рамките на ФАРА ще бъде отличен автор на плакат "Заедно за Пловдив 2019"

Форумът на асоциацията за комуникационни агенции ФАРА стартира за трета поредна година в Пловдив, като началното събитие бе концерт в четвъртък вечер в квартал Капана, който събра стотици пловдивчани и гости на града. На сцената се качиха Bobo & The Gang, които изпълниха някои от най-известните си парчета. Купонът бе на "Широкото", където се бяха събрали всички гости на фестивала, а към забавлението се включиха и много минувачи до късно вечер.

Това е 19-о издание на ФАРА, който за трети пореден път се провежда в Пловдив – тази година в Дом на културата "Борис Христов". Форумът ще продължи до 9 юни. В рамките на ФАРА ще бъдат представени най-добрите рекламни кампании през последните 2 календарни години и ще бъдат раздадени награди за най-добър плакат на тема "Заедно за Пловдив".

Комуникационните агенции ще покажат различните си постижения в общо 26 различни категории, сред които: „Аудио-визуални форми и копирайтинг“, „Художествено оформление и дизайн“, „Дигитални форми и креативно използване на медиа“,  „Кампании“ и др.

Освен вдъхновяващо съревнование на креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори  и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света.  Лекционният панел тази година е под мотото „Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит и награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.