Подтепето

ИзПодТепето

02 Май, 2018

Джерард Бътлър свири на перкусии в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Холивудската звезда хапна агнешко и ребърца в Хемингуей с компания, изненада всички с концерт на открито

В Котка и Мишка му препоръчаха да се качи на върха на Бунарджика, за да гледа залеза

Джерард Бътлър с перкусиониста Стоян и певицата Галя в ресторант ХемингуейДжерард Бътлър влезе в ролята на музикант в центъра на града вчера. Холивудската звезда свири на перкусии по време на обяда си в ресторант Хемингуей. Актьорът изненада клиентите и персонала на елитното заведение с импровизиран концерт на открито и заслужи аплодисментите на всички. Вещо „режисиран” от перкусиониста Стоян и певицата Галя, Бътлър се справи перфектно в солото си, въпреки че за първи път застава зад такъв музикален инструмент. „Само ми покажи”, обърна се той към професионалния музикант за кратък урок, след което хвана ритъма и сам заигра по перкусиите. Страхотен човек. Изключително отзивчив и позитивен. И нереално земен. Снима се с всеки и направи това изключително шоу на перкусиите, впечатлени  бяха свидетелите на звездната импровизация.

 

Под тепето научи, че Бътлър и компанията му са обядвали лаврак, скариди, калмари, сьомга, агнешко, свински ребра, салати и брускети. А за десерт актьорът си е поръчал огромна вкусна мелба от  Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия.

Холивудският ас получава препоръки на бара в Котка и Мишка След кулинарно-музикалната програма в Хемингуей, Бътлър тръгна на разходка из града. Разбира се, посети и квартал Капана. Не пропусна да се отбие в култовия бар Котка и Мишка. Актьорът дойде не за препоръка от дългото бирено меню в клуба. Нуждаеше се от гид. Барманът Андрей препоръча на холивудския ас да се Изгуби в Пловдив. Като задължително да се качи на върха Бунарджика, за да гледа залеза отгоре.

Няма направени коментари
Още от рубриката "ИзПодТепето"

Подобни новини

02 Май, 2018

Джерард Бътлър превзе Пловдив

Холивудската звезда на тур из града

Хапна в ресторант Хемингуей, отби се в Котка и Мишка

Холивудският ас Джерард Бътлър бе на еднодневна почивка в Пловдив, видя Под тепето. Звездата използва паузата между снимките на продукцията „Код: Ел Ей” и в Деня на труда реши да си организира приключение в града под тепетата.

В компанията на други кинаджии от Ню Бояна, Бътлър направи дълъг тур из града. Не пропусна да разгледа Стария град, потопи се в шарения живот в Капана. Хапна в ресторант Хемингуей и се отби в бар Котка и Мишка, където получи препоръки за изживявания в града от Lost In Plоvdiv.  

Бътлър е в България за снимките на екшъна „Код: Ел Ей” в студията на Ню Бояна. Той ...

» повече