Джерард Бътлър свири на перкусии в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Изпод тепето

Холивудската звезда хапна агнешко и ребърца в Хемингуей с компания, изненада всички с концерт на открито

В Котка и Мишка му препоръчаха да се качи на върха на Бунарджика, за да гледа залеза

Джерард Бътлър с перкусиониста Стоян и певицата Галя в ресторант ХемингуейДжерард Бътлър влезе в ролята на музикант в центъра на града вчера. Холивудската звезда свири на перкусии по време на обяда си в ресторант Хемингуей. Актьорът изненада клиентите и персонала на елитното заведение с импровизиран концерт на открито и заслужи аплодисментите на всички. Вещо „режисиран” от перкусиониста Стоян и певицата Галя, Бътлър се справи перфектно в солото си, въпреки че за първи път застава зад такъв музикален инструмент. „Само ми покажи”, обърна се той към професионалния музикант за кратък урок, след което хвана ритъма и сам заигра по перкусиите. Страхотен човек. Изключително отзивчив и позитивен. И нереално земен. Снима се с всеки и направи това изключително шоу на перкусиите, впечатлени  бяха свидетелите на звездната импровизация.

 

Под тепето научи, че Бътлър и компанията му са обядвали лаврак, скариди, калмари, сьомга, агнешко, свински ребра, салати и брускети. А за десерт актьорът си е поръчал огромна вкусна мелба от  Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия.

Холивудският ас получава препоръки на бара в Котка и Мишка След кулинарно-музикалната програма в Хемингуей, Бътлър тръгна на разходка из града. Разбира се, посети и квартал Капана. Не пропусна да се отбие в култовия бар Котка и Мишка. Актьорът дойде не за препоръка от дългото бирено меню в клуба. Нуждаеше се от гид. Барманът Андрей препоръча на холивудския ас да се Изгуби в Пловдив. Като задължително да се качи на върха Бунарджика, за да гледа залеза отгоре.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.