Честито: Първи ремонт на новите тротоари по улица „Отец Паисий“ (СНИМКИ)

Изпод тепето

Някое бюрократично трасе се нуждае от сериозен ремонт  

Явно обелването на надписа „Пакостници“ от служебната уазка на фирмата не върши работа

Чисто новите разширени тротоари, които бяха направени в началото на този месец от източната страна в началото на улица „Отец Паисий“, днес вече се ремонтират, видя репортер на Под тепето.

Съвсем естествено и по нашенски пренаредените павета, каменни бордюри и изравнени повърхности са разрушени и се преправят наново. Защо ли?

Разбира се, че има отговор на този въпрос и той е прост. Някъде по трасето се губи комуникацията. Този път бюрократичното трасе за ремонт е това, което води от Община Пловдив до Енергото и минава през фирмата изпълнител. Нещо не им се засекли графиците и едните взели, че направили нов тротоар преди другите да си вържат кабелите.

Е, явно обелването на надписа „Пакостници“ от служебната уазка на фирмата не върши работа.  

Припомняме, че в момента тече поредният етап от строително-монтажните работи по ремонта и изграждането на тротоарни и паважни настилки на успоредната на Главната улица в отсечката от между кръстовищата с ул. „Станислав Доспевски” и  ул. „Патриарх Евтимий". По план той трябва да приключи до края на месец април. Ако някой пак не прецака плана.

При стартирането на проекта на 1 февруари тази година кметът Иван Тотев заяви, че той ще се осъществява в рамките на три месеца.

Споделете ни във:

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.