Изпод тепетоМненияНовини

Drupal Boot Camp за трети път в Пловдив

Drupal Boot Camp е двудневна конференция за начинаещи, която се организира за трета поредна година в Пловдив. Събитието предоставя безплатно обучение, водено от експерти в областта, и е насочено към начинаещи: ученици, студенти и специалисти от други сфери, които имат интерес в областта на уеб програмирането и искат да научат повече за разработването на уеб сайтове и приложения с Drupal.

Целта на конференцията е да осигури свободен достъп до интересни лекции и полезни упражнения на повече млади хора, да популяризира Друпал като технология и да разшири Друпал общността в България. Участниците в конференцията ще усвоят умения, полезни както за програмисти, така и за уеб дизайнери.

Първият ден, 18 май, ще се състои от презентации, лекции и викторини, а вторият, 19 май, ще бъде изцяло практически насочен, като ще се разработват проекти в реално време. Лекторите и менторите на конференцията са професионалисти в областта на Drupal с богат опит в преподаването и обучението на млади специалисти. Препоръчително за присъстващите е единствено да носят своите лаптопи и добро настроение!

Drupal е една от водещите технологии за изграждане на уеб сайтове и приложения за големи корпорации, правителствени сектори и елитни университети. Сред Drupal потребителите са имена като Vodafone, T-Mobile, Intel, Stanford University, Harvard University, Princeton University, Cambridge College, Siemens, Fujitsu, Tesla, Lufthansa, the Australian government и много други. Платформата има много привърженици и в България. Тя е мощен и гъвкав инструмент, който в ръците на специалисти може да бъде ползван и надграждан с множество разнообразни функционалности в различни направления.

Достъпът до събитието и през двата дни е напълно свободен, но местата са органичени, затова не отлагайте своята регистрация, а заявете своето участие сега на този линк.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина