Изпод тепетоМненияНовиниПод ножа

Развалиха изненадата: РИОСВ предупреди Шекера, че ще има акции за горенето на гуми

Екоинспекцията в Пловдив разпрати прессъобщение до медиите днес, в което се обявява планирана акция срещу нерегламентирано горене на гуми конкретно в Шекер махала. В съобщението се казва, че „инспекциите ще се извършват внезапно за нарушителите“.

Оповестява се и размера на глобите. „Предвидената санкция при подобни нарушения за физически лица е от 2 000 до 5 000 лв.“

Обикновено до медиите такава информация се свежда като покана в случаите, когато журнастити са поканени на акциите, за да ги отразят. Тук не става дума за това, текстът е от типа „Отчитане на дейност“.

В него подробно са описани всички участници в планираната акция, освен РИОСВ – представители на III-то РУ на ОД на МВР – Пловдив и Пловдивския общински инспекторат. Накрая задължително се споменава, че проверките са част от мерките на Община Пловдив за подобряване качеството на атмосферния въздух.

Интересно! Колко ефективни са подобни изненадващи за нарушителите, предварително обявени акции?

Под тепето умишлено не публикува текста, за да може нарушителите, които могат да четата и следят новинарския поток, да не се информират от нас.

Заловиха на място мъж, горил автомобилни гуми в коритото на Марица

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина