Подтепето

Ботев Пд

07 Авг, 2014

Доре изчезна, прави номера на Вуцов

Звездата на Ботев Феребори Доре се покри. Треньорът на канарчетата Вили Вуцов изрева, че не може да открие тъмнокожия футболист, който явно прави всички опити да саботира клуба. Очите на Доре все още не съм ги видял, той прави номера – не си е пуснал документи, не си вдига телефона, не се прибра на време. Дали сме го на УЕФА за наказание. С Клуж сме се разбрали за неговия трансфер, но и те не могат да го открият, за да си уговори личните условия, беснее Вили от базата в Коматево.

Най-доброто през седмицата е декларацията на нашия собственик, тя вдъхва увереност на всички в клуба и феновете. Не се притеснявам за чужденците дали ще останат или ще си тръгнат. Преди десет дни - да, но сега - не. Закъсваме обаче с централните защитници и искам да привлечем опитен бранител на тази позиция, нахвърля темите от седмицата Вуцов на пресконференция.

 

 

  • 01 Май, 2015 | Mr John
    Здравейте, аз съм г-н John Vonk, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (financialglobaltransformation@gmail.com).
Още от рубриката "Ботев Пд"

Подобни новини