Подтепето

Ботев Пд

15 Дек, 2014

Ботев изигра феновете си

Само богопомазани на представянето на календара на клуба, обявено с ВХОД СВОБОДЕН за ВСИЧКИТЕ привърженици на жълто-черните

Редовите канари останаха извън борда, нямаха черни випаджийски покани

Костюмираните футболисти и ръководство дадоха гръб на жълто-черните фенове    Снимка от официалния сайт на Ботев ПловдивБотев Пловдив си поигра некоректно с редовите фенове на клуба, за да угоди на хазартния си спонсор. Отборът покани чрез интернет и социалните мрежи ВСИЧКИТЕ си привърженици на обявеното с ВХОД СВОБОДЕН официално представяне на годишните календари на клуба в голямо пловдивско казино на центъра, което в момента е част от веригата на един от основните финансови донори на жълто-черните. Какво обаче се оказа. Под ВСИЧКИТЕ разбирайте само тарторите на агитката и костюмираните випове. За простосмъртни място на мероприятието нямаше. Строга, но справедлива охрана изискваше ЧЕРНИ покани на входа, които отваряха пътя към Черното Джони и другите с Черни костюми. А дошлите по обявленията във фейсбук и официалната страница на клуба обикновени канарчета, естествено, нямаха такива и обидени оставаха отвън. Събитието бе анонсирано така: „ПФК "Ботев" Пловдив кани всички свои привърженици на официалното представяне на годишните календари на клуба. В събитието участват всички играчи и треньори от първия отбор, както и цялото ръководство на клуба. В програмата на вечерта сме предвидили срещи на феновете с играчите, треньорите и ръководителите, с ВИП гостите, както и организаторите. За всички гости сме подготвили специални награди от клуба и сувенири от домакините, които ще бъдат раздадени по време на празничната програма. Старт на галавечерта под мотото „Играй си играта!“ даваме в 20:00ч.”. Обявата завършва с: "ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН! Заповядайте и поканете свои приятели, симпатизиращи на идеята БОТЕВ!”. Е, имаше редови запалянковци, които наистина бяха поканили приятели. Но бяха отпратени от охранителите, тъй като не бяха горди собственици на Черна покана.

Вътре си Играха играта, а вън бяха изиграни. В името на спонсора, който е и организатор на събитието, всъщност. Но това не е оправдание. Защото спонсорите се намират, но феновете се заслужават, извоюват се, но не с Черни покани!    

 

 

 

  • 17 Дек, 2014 | Avtora
    A ti si mirizliv jaltur. Marsh v denonosniq za Milka
  • 15 Дек, 2014 | tupak
    avtora, ti si dolen bufer.
Още от рубриката "Ботев Пд"

Подобни новини