Какво да правим в Пловдив тази седмица (20-23.11)

Арт

Снимка: otmt_kalinin

Ще сме по следите на изчезналите уискита, ще призовем Дама Пика и няма да мигаме пред българското кино

20 ноември

Караоке вечер във Фабрик

FabricBar Plovdiv обича да започва седмицата с големи усмивки, за да им върви така чааак до другия понеделник. Затова точно  понеделник вечер в култовия пловдивски бар е отредена за караоке с щурата Зорница, която далеч не подбира кой може и кой не може да пее, а има само едно условие – да можете да пиете и да не ви пука, като излезете да пеете на сцената!

FabricBar
20.30 часа
Вход свободен

Премиера на стихосбирката "Танцът на любовта" от Ирена Сиракова

На премиерата на стихосбирката „Танцът на любовта“ ще си говорим за живота, любовта, мечтите, среднощните фантазии, съдбата и приятелствата с авторката Ирена Сиракова и автора на фантастика и трилър – Ники Пеев в ролята на водещ. За да е настроението още по-магично и красиво, докато си говорим и четем стихове, Милица Трендафилова и Коцето от Bachata del Soll ще нажежат страстите и ще ни демонстрират красотата на бачата. А Мата и Венци Джорви от от Tango Aficionado ще ни демонстрират магията на танго. Освен на тези два стила танци и ако черна котка не ни мине път, ще можем да се насладим и на кизомба.

Vintage House
19.00 часа

21 ноември

Midas Fall (SCO) and Raised By Swans (CAN) at Bee Bop Café

Комбинирайки елементи от електронна, фолк, пост-рок и алтернативна рок с прогресивни и готически нюанси, шотландската група Midas Fall вади отличителен и завладяващ звук, създавайки стегнати, блестящи звукови пейзажи, водени от очарователно меланхоличните вокали на Елизабет Хейтън – звук, описан като "мощен, но крехък, опустошително красив и красиво опустошителен".

Raised by Swans е музикалният псевдоним на канадския соло изпълнител Ерик Хаудън. Певецът-композитор и многоинструменталистът Хаудън е написал, записал и пуснал три независими албума с пълна дължина като "Raised By Swans" досега; Codes and Secret Longing (2005), No Ghostless Place (2010) и Öxnadalur (2014). В момента той се готви да запише четвъртия си албум.

Bee Bop Café
21.00 часа

Държавните липи

Абсолвентите от специалност "Актьорство за драматичен театър" към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" с художествени ръководители доц. Веселин Ранков и ас. Ивана Папазова представят „Държавните липи“ от Ст. Л. Костов.

Учебен театър Пловдивски университет
19.00 часа…

Всички предложения на  електронен пътеводител за хорат в Пловдив вижте ТУК

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.