Подтепето

арт

04 Дек, 2017

DandeliWood – чантите, които привличат внимание

Естествена кожа и дърво са основата за изработката на чанти, последен писък на модата

Може би си спомняте статията за "Глухарчето" – ресторантът на мечтите, в която ви разказахме за заведението, въплътило страстта на собствениците към кулинарията, а днес ще ви представим още едно доказателство от тях, че мечтите стават реалност, когато работиш върху осъществяването им. Защото кой може да твърди, че храната и модата не вървят ръка за ръка...та нали, когато отиваме да посетим някой елегантен и уютен ресторант, искаме да изглеждаме зашеметяващо...!?

Е, оказва се, че от DandeliWood имат много с какво да ни изненадат и впечатлят, защото от съвсем скоро ни изкушават с ръчно направени чанти, които ни карат да планираме веднага къде може да ги „разходим” и покажем. Чантите са уникални, изработени изцяло на ръка. Вдъхновението за изработката им е най - вече в изчистените форми и детайли около нас. Няма точна формула или модел, върху който да се надгражда, а ключовата дума тук е уникалност. Особеното е, че я няма масовката и концепцията за „бърза мода”, която вече може да намерите във всеки магазин и търговски център. Детайлите са семпли, но са вплетени навсякъде – както във формата на самата чанта, така и по дръжките и закопчалката. Геометричните фигури, на които се залага, придават една изящна елегантност и простота, която би подхождала на всяка ежедневна или вечерна визия, в която акцент е дамският аксесоар.

Материалите са 100% естествена кожа в комбинация с дърво, а цветовете са основно черно, бежово и бордо, за да подхождат на всеки стил и гардероб.

Няма дама, която да не желае да бъде различна и открояваща се, а с чанта от DandeliWood със сигурност ще получите хиляди комплименти за избора си.

Повече информация и модели може да намерите: DandeliWood

Източник: Lost in Plovdiv

  • 04 Дек, 2017 | Конкуренция откъм Danteli-HOLZ
    "...та нали, когато отиваме да посетим някой елегантен и уютен ресторант, искаме да изглеждаме зашеметяващо...!?" ЗАТОВА НИЕ ОТ КОРПОРАЦИЯ ДАНТЕЛИ-ХОЛЦ ОСВЕН ДЪРВЕНИ КУФАРЧЕНЦА ПРЕДЛАГАМЕ И МРАМОРНИ. Железобетонните ги отложихме за следващио сезон
  • 04 Дек, 2017 | КРАЧНО направени!
    Творческият почерк на Таня Гр. в ЕДРОтемието веднага проличава: "...ни изкушават с ръчно направени чанти..." ах, какиното, ами щом не са КРАЧНО направени как да не се втурнем, а? ПРОДАВАЧИТЕ ОТ КАПАНО НЕ СА НАУЧИХА, ЧЕ МАЙНАТА НЕ КУПУВА, А НАПРОТИВ, ЧЕ ТУК РЕКЛАМИ ДЕЙСТВАТ ОБРАТНО: ЩОМ ИВО ДЕРНЕВ ГО ПРОДАВА = НЕ Е СТОКА
Още от рубриката "арт"

Подобни новини