АктуалноГрадътКриминалеНовини

Полицията прибра трима непълнолетни от баровете в Пловдив през нощта

Спецопареция с масирани проверки в пловдивските заведения

134 обекта и 686 души са проверени при масирана полицейска акция в пловдивските заведения. Специализираната операция бе проведена по разпореждане на новия директор старши комисар Йордан Рогачев. Тя бе организирана в периода от 23.30 часа на 10 август до 4.30 часа на 11 август. Съвместните действия бяха осъществени от екипи на полицията, РДПБЗН и ТДНАП.

Трима непълнолетни са установени в нощни заведения след 22 часа без придружител. За нарушение на Закона за защита от шума в околната среда е съставен един акт и други 10 по общинските наредби за осигуряване на обществения ред.

Спрени са общо 318 моторни превозни средства. Констатирани са 37 нарушения на Закона за движение по пътищата, като в три от случаите водачи са били под въздействие на алкохол или наркотични вещества. Документирани са и други 25 нарушения по Закона за българските документи. Общо служителите са съставили 46 акта и издадели 30 глоби с фиш. С протоколи по Закона за МВР са предупредени 33 лица. Образувани са 5 досъдебни производства, четирима са били задържани с полицейски заповеди.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина