АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Щабът на Славчо Атанасов: Гузната съвест на „Съюз за Пловдив“ проговори

Г-жа Каназирева явно много иска да свали напрежението от себе си и да го прехвърли другаде, за да измести центъра на внимание, смятат от екипа на загубилия балотажа кандидат

„Гузната съвест на „Съюз за Пловдив” проговори”. Така предизборният щаб на Славчо Атанасов отговори на общинските съветници от партията, които днес обявиха, че сезират прокуратурата и атакуваха загубилия изборите кандидат за кмет от НФСБ-ВМРО с изявление, че определени кръгове са искали да го избутат на балотажа.  От предизборния щаб на Атанасов излязоха с позиция относно изнесената от „Съюз за Пловдив” информация. Ето и пълното й съдържание:

След като цяла България в деня на първия тур видя манипулацията с екзитполовете, която те извършиха в Пловдив, манипулация, която със сигурност ще влезе в учебниците като най-голямата подмяна, правена по време на избори – днес партията на г-жа Дани Каназирева реши да излъска потъмнелия си от това имидж.

След като стана ясно, че по време на цялата кампания те са действали в пълен синхрон и в услуга на спечелилия кандидат, което се доказа със светкавичното назначаване на г-жа Каназирева за областен управител и с изявлението на премиера Борисов, че тя винаги е била част от ГЕРБ – днес решиха да проверят дали политическият им проект още има стойност и да прехвърлят проблема от болната глава на здравата.

Славчо Атанасов никога не е участвал в договорки, да не говорим – в манипулации. Напротив – винаги е бил потърпевш от манипулации – както през 2011г., така и през 2015 г. Нека припомним на г-жа Каназирева, че нейният съюзник –  управляващата партия ГЕРБ, има най-много представители както в Общинската избирателна комисия, така и във всички секционни избирателни комисии. Как тогава г-жа Каназирева е ощетена и как е извършена манипулацията, за която от „Съюз за Пловдив“ твърдят?

Ние разбираме – чрез това си действие г-жа Каназирева явно много иска да свали напрежението от себе си и да го прехвърли другаде, за да измести центъра на внимание.

И затова ще кажем: Нека прокуратурата се произнесе. Ние винаги сме били за това изборите да бъдат законни, честни и почтени. Неслучайно пловдивчани гласуваха доверие, дадоха подкрепа и изпратиха на балотаж Славчо Атанасов три пъти.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Мен пък Каназирева ме кефи. Направо ги разцепи всичките, щом така силно лаят всички, значи е ок. А и как някой не каза, че купува гласове…Замислете се малко

  2. Само така, Дани! Дерзай! Това е правиилният път дя се накажат всички фалшифицирали изборите! А на вас завистници, пукнете се от злоба за нейния пост!

  3. Наистина да спрем на това гнусно и долно поведение. Тази жена е психично обременена. Явно като компаньонка е обслужвала много хора и сега обслужва готова на всичко за власт. Самите ние гербаджиите бяхме удивени в изборния ден как викаше, как се радваше, как благодарение, как лъжеше, че едва ли не е спечелила изборите. Всички сме отвратен, подкрепихме Здравко, и сега виждаме компаньонка и поп. Това няма да се случи след година и половина. Самият Герб е отвратен. Обичаме и харесваме Бойко. Но не знаем с какво толкова го държи Здравко, че да го прави кмет, а още по-ужасното да се изплюе на Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина