АктуалноБългарияГрадътЖивотЗабавлениеНовиниСпортФотогалерия

Черно-белият празник (ГАЛЕРИЯ)

Хиляди посрещнаха купата на Локомотив пред кметството

Христо Крушарски към властта: Пловдив заслужава стадион

Хиляди привърженици Локомотив посрещнаха празнично завоюваната Купа на България, след заслужена победа над градския противник Ботев. Шествието в черно-бяло тръна от Лаута, водено от собственика на клуба Христо Крушарски, който се возеше в трабанта кабрио в цветовете на отбора, с който преди 15 години Локо отпразнува титлата. Зад волана на трабито бе собственикът му Атанас Узунов. След атрактивното возило се движеше автобуса, върху който бе целият отбор със спечелената купа. Рейса бе ескортиран от феновете на Локомотив.

Парадът на триумфа премина през половината град, за да спре пред кметството, където множеството се удвои. В общината носителите на Купата бяха посрещнати от кмета Иван Тотев и областния управител Здравко Димитров.

Честито. Доказахме, че Пловдив е най-футболният град в България. Гордеем се с вас и тази цивилизована публика. Онова, което се случи снощи, беше празник, който отговаря на нивото на Пловдив, обърна се към отбора и ръководството на Локо Иван Тотев.

Заслужихте победата. Купата е в Пловдив. Показахме на всички коя е футболната и спортна столица на България. Дано този финал се случи скоро отново, пожела Здравко Димитров.

Благодаря на колектива, с който се изтърпяхме вече 4 години. Чрез вас, представителите на властта, призовавам държавата да се направи стадион в Пловдив. Трябва да помогнете това да се случи. Да имаме стадион, който да приеме такива спектакли като вчерашния. До две години може да стане, ако държавата реши. Пловдив заслужава такова съоръжение. Вървим напред ръка за ръка, заяви Христо Крушарски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

    1. Яж хуя курво долна!На село цял живот!!!АЛЕН ОЖБОЛТ С ПЕТИЧКАТА И ЗДРАВ КУР В ГЪЗА ЗА ЖАЛТАТА ПЛАТЕНА ИЗМЕТ ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛА!!!
      КУР ЗА ВАС ГНУСНИ ЖЪЛТУЦИ!!!
      ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина