АктуалноГласовеМненияНовини

Трима старейшини ветерани от Пловдив се разделят с политиката

Д-р Лиля Учкунова, Вихър Захов и Божидар Здравков дадоха път на младите с чувство за изпълен дълг  

Иво Дернев

В Деня на Вярата, Надеждата и Любовта тримата най- възрастни общински съветници на Пловдив в сега действащия местен парламент казаха „Сбогом“ на активния политически живот.

Първа от трибуната си взе довиждане с колегите, като им благодари за добрата съвместна работа д-р лилия Учкунова от Патриотите.

„От 1990 година до днес се стараех да помагам на нуждаещите се, на болните, на пострадалите и на всички, потърсили помощта ми. Била съм съпричастна и добронамерена. Мисля, че изпълних дълга си честно,“ каза най-възрастната общинска съветничка. Д-р Учкунова пожела на всички здраве, успех и мъдрост в името на пловдивчани.

С чувство за изпълен дълг обяви, че се разделя с политиката и следващият по старшинство Вихър Захов от ПП ГЕРБ.

„Отнасяйте се към решаването на всички въпроси със съвест и доколкото сте професионално подготвени. Не забравяйте, Господ е дал на България много и ние не заслужаваме да сме последни в ЕС, а нашите деца да се реализират и показват чудеса по света, тук да не намират подкрепа, защото така нашето по-възрастно поколение е подредило дължавата,“ с тези думи се тръгна от местната власт третият по възраст Божидар Здравков, който се обърна специално към младите хора.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина