АктуалноВластГрадътИзбориИзпод тепетоМненияНовини

Трима нови зам.-кметове в „Южен“ от днес

Райкметът Костадин Язов: Поканата към Павел Милушев трябва да показва на хората, че наистина има приемственост

Кметът на район „Южен“ Костадин Язов от днес вече има трима заместници. Засега ресорите им още не са обявени. Това са:

Атанаска Тунтова – бивш зам.-кмет на район „Централен“ по времето на  Райна Петрова и бивш шеф на Басейнова дирекция в Пловдив.

Екатерина Стефанова – работила като старши експерт в ГРАО и

Павел Милушев – бивш зам.- кмет на района при предишния кмет Борислав Инчев.

Поканата на Милушев в екипа на Язов развълнува Славчо Атанасов до толкова, че  пусна специално изявление как се разграничава от коалиционните партньори.

Славчо Атанасов се разграничи от пловдивското ВМРО, 

а от централата на воеводите под тепетата му отговориха да не дава оценки на ВМРО – Пловдив.

По думите на райкмета Костадин Язов, поканата към Милушев трябва да показва на хората, че наистина има приемственост. Стефанова, която също не е партиен член пък е пример за това, че има смисъл човек да работи добре в администрацията, защото има шанс да израсне и това не е обвързано с партийна принадлежност, поясни Язов.

По отношение на казаното от Славчо Атанасов райкметът каза, че никога не си е позволявал да коментира заместник-председателите на комисията, която оглавява депутатът.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Още лапачи – нищоправещи..съдейки по инчев , как не си мръдна гъза за нещо смислено в района, около кметсвтото е мизерия, целия южен се разпада , презастроен от строителната мафия, която си плаща на подобни като него- справка Юбилейният блок и поредното безумие , готвено от бандитите.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина