АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Тотев за новия директор на „Старинен Пловдив”: Рисково назначение

Не познавам човека, но не мисля, че той отговаря на изискванията за длъжността, заяви бившият кмет

„ За мен това е рисково назначение”. Така бившият кмет и настоящ областен координатор на ГЕРБ Иван Тотев коментира изненадващото решение на Здравко Димитров да предостави ОИ „Старинен Пловдив” в ръцете на телевизионера Богомил Грозев. От днес той поема ключовия Общински институт и ще бъде представен пред екипа си лично от кмета.

„ Не познавам човека, но не мисля, че той отговаря на изискванията за длъжността. Директорът на ОИ трябва да отговаря на специфични компетентни изисквания. Беглият ми поглед върху автобиографията му е, че единствено компетенции в рекламата биха могли да му се зачетат”, каза Иван Тотев.

Той се спря и на липсата на конкурс за така важния за града пост.

„Да, и аз назначих Йордан Илиев без конкурс и за много хора той не бе познат тогава, като това предизвика и обществена реакция. Но мисля, че при напускането на длъжността му той вече се бе доказал сред обществеността в работата си”, подчерта бившият градоначалник.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

8 коментари

  1. Ако – казвам АКО човека допринесе за развитието на Стария Град е добре Дошъл, но ако е калинка какво правим? При положителен резултат ще благодарим на Здравко, но при отрицателен да си поеме отговорността

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина