АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Тотален транспортен хаос в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Затварянето на бул. „Цар Борис III Обединител” предизвика безкрайни тапи навсякъде в града

Пловдив е в плен на тотален транспортен хаос. Още в първия ден от затварянето на  „Цар Борис III Обединител” градът бе блокиран от безкрайни тапи във всичките му точки. От улица „Антим I”, до „Преслав” и Сточна гара, от „Васил Априлов” и „Руски”, до „Източен” и „Христо Ботев”- километрични задръствания има навсякъде. Централна градска част е напълно затлачена от автомобили. Нервни шофьори надуват клаксони и ругаят през прозорците. Ползващите градския транспорт се чудят откъде да хванат автобуса си. Единствено пешеходците и велосипедистите се предвижват бързо, дишайки отровните газове на автомобилите, които изпреварват.

Днешната картинка ще се повтаря всеки ден до 17 януари, когато се очаква да бъде отворен за движение „Цар Борис III Обединител”. Ситуацията обаче ще е много по-критична след Нова година, когато много от заминалите за празниците пловдивчани се върнат в града.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Да ги питаш къде са тръгнали с тея бангий, и те не знаят…всеки иска за 100 метра с кашона да си житка,,ама станаха много помците и селтяците с кошоните…заети били хората и работели по цял ден хахахах много работни ве, кат обрани касиери се въртят из уличките и псуват що нямало място за тях..няма и да има, помаци автомобилни хахах грабвайте по едно колело и ше се оправите мързеливци неуки!

  2. Абсолютно прав е човека от горния пост отворете и прочетете,супер написано макар всичко да е истина просто да съжалиш,съсипаха града ,нищо не е готова каква културна столица какви пет лева,срам ,срам и пак срам за града ни ,а маминия се тупа в гърдите,важното е хотела да пращи от гости и мероприятия.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина