АктуалноБългарияНовиниПод небето

Тийнейджърът от Пловдив, който бе заснет в клип в Интернет с неадекватно поведение към учителка, ще бъде обучаван самостоятелно

Полицията издирва IP адреса, от който е разпространен клипа

Соня Попова

Момчето, което се появи в клип в социалните мрежи с неадекатно поведение към учителка в пловдивско училище, ще премине в самостоятелна форма на обучение от следващата учебна година. Такова е решението на Педагогическият съвет на СУ „Паисий Хилендарски“, става ясно от доклад до Регионалното управление по образование в Пловдив.

Учителите, в школото на тийнейджъра, предлагат ученикът да смени дневната форма на обучение и също така да бъде преместен в друго училище след проверка на случая.

Припомням, че в социалните мрежи бе разпространен клип, на който е заснет от съученици 15-годишен деветокласник от  СУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив. Във видеото момчето упражнява насилие над учителка по английски език, която му пише за срока слаб (2). Деветокласникът, който на кадрите буйства и недоволства, също така удря с пръчка телефона на преподавателката и я заплашва, като отмъква и дневника на класа.

Според експерти момчето е със СОП, но от училището не потвърждават тази информация, вероятно защото нямат право.

Директорът Илия Къртев е съобщил пред радио Пловдив, че ще поискат съдействие на полицията, за да уточнят от кой IP адрес е разпространен клипът, както и кой го е заснел.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Ей, майстори сте да казвате на черното – бяло! Как ще му е писала двойка, като на клипа ясно се чува“ Ще ти пиша 3, ако спреш да ме плюеш!“. Ами учителката няма ли да я накажете, задето не пази училищната документация, а я поверява в ръцете на всеки, който я иска, за да си впише сам оценки!

      1. Може и да не са ментални.Може да е както му казват сега хипер активен.Аз познавам хора които бяха страшни диваци в училище и същевременно бяха отлични ученици.Пробема е,че някога имаше респект от учителя и никой не си помисляше да прави такива неща.Сега се измислят какви ли не термини само за да се заобиколи проблема.

  2. И какво сега…ще ловим вещици
    Пърно полицията защити младеж терорист…
    Сега полицията защитава дете-побойник на учителки….соп имал…няма соп да се сети да бие учителка за оценка, но за да поеме отговорност -има… за това снимящите ще накажем.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина