АктуалноБългарияГласовеГрадътМненияПод лупа

Телефонът за сигнали по транспорта все още е недостъпен след 5

Читател: Статията ви от преди три години „Не звънете за нередности в градски транспорт след 17,15 часа!“ е актуална!

Няма кой да ви вдигне на телефоните изписани за сигнали и нередности в масовия градски транспорт, ако не звъните в традиционно чиновническото работно време от 8 до 5 и то от понеделник до петък (бел. авт.:макар, че и тогава не е сигурно, показва собствения ми опит през годините). Тази тема сме я „дъвкали“ не веднъж. Е оказва се всеки път напразно…

Преди ден ни напомни това наш читател. Пловдивчанинът Валентин Иванов установи на свой гръб, че статията ни от 17 януари 2017 година „Не звънете за нередности в градски транспорт след 17,15 часа!“ 

е абсолютно актуална и днес!?

Всички, които не са наясно защо рейса ги подминава след работното време на администрацията –

запознайте се с писмото на Варентин:

  „Здравейте, уважаеми,

   Оказва се, че статията Ви по – долу е актуална и до ден днешен. Към 17 :25 днес автобус по линия 26, с рег. N PB 7208 AB, не спря на спирката след Централна гара, в посока Смирненски. Естествено, както споменавате в статията от преди 2 години, никой не вдигна на телефоните, дадени за връзка.


Много ще ми е интересно, дали бихте за запознали новият ни кмет, чиято първа задача, според собствените му думи, ще е проблема с трафика, за този наболял проблем – а именно нарушенията в градският транспорт във вечерните часове. Колкото и да е парадоксално, рейсове се движат(макар и рядко) и след работното време на чиновниците, отговорни именно за организацията му, да не говорим, че 17.30 – 18.00,  се води час пик!


Благодаря Ви за вниманието,
Ваш читател – Валентин!“

Редакцията на Под тепето ще запознае новия кмет с казуса, както и ниговия ресорен заместник. Освен това  ще проследи развитието на въпроса, след като 3 години зам.-кмета по транспорт Златин Велеве не можа да се справи с него.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина